Ayni petrol ayni pompa 97
Bulamazsam bitmisse 2. Alternatif
Killik sanirim , ama marka bilinmislik hikaye 2 en iyi markadan madik yedik cunki
Bu arada oktan bahane 10 litre benzine 1 lt saf meth sahane
Bir de su kademe olayini hangi pompaciya sorsam meraktan dakikasinda soylenmeye basliyo
' simdi abi bu ak pompasi ... ' diyerekten
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
beyler geceyi video ile canlandırayım dedim
turbodan sonra video eklememiştim hiç...
işte sonuçlar!!!!
before after videoları
RX-8 vs 207 GT Stage3
BEFORE!!!!
RX-8 vs 207 GT Stage4
AFTER!!!!
aracıma yüklediğim her mapi, taktığım her yani parcayı gecenin hangi saati olursa olsun hangi gün olursa olsun beni gecmekten bıkmadan usanmadan benimle deneyen canım dostum Hakan'a burdan "Sonunda geçtim hüleyyyynnnnnn" demek istiyorum![]()
ahahah şaka şaka teşekkür etmeyi bir borç bilirim
![]()
haydi bakalım iyi seyirler!!!
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
cat iptalinden sonra da deneyin bi bakalım bro
tekrardan hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Hakan ın senin için yaktığı benzinlerle ben istanbula gider dönerim hüloğğğğggg![]()
![]()
eeeeeyyyvallah brom benimmmmm!!! teşekkür ederim! yine 2de hatatatatata![]()
aynen en kısa zamanda deniycez bro cat iptalinden sonra..
bugece gizli bi buluşma varmış... videolar gelirmi bilmem, sonuç ne olucak acaba![]()
hakanın bana yaktığıyla istanbula gider gelirdik amaaaaa hakan bıkmadı haala 207GT'lerle denemekten
![]()
![]()
Çok güzel olmuş emeklerinize sağlık![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Göktan bromla gece eğlencemizyeni parçalarımın takılması ve rodajından sonra bir deneme daha yapıcaz, iyi seyirler
RX8 R3 vs Stage 3 207 GT - YouTube
Maşallah bütün araçlara.
Hiçbirinin tekerine taş değmesin.
Antalya'yı seviyoruz.![]()
GÜnaydın millet bariz farklar belli oluyor Yalın faydalı çalışma olmuş.
İkinci video Göktanın araba değilmi? Yanlız rx8 son hareket geçerli çok beğendim şık olmuş kapanış şekli emeklere sağlık
Hayırlı kandiller