Ne yani millet atar yapıyo klima açık 2 boy klima kapalı 4 boy diyo terbiyesizlik olmuyo bumu terbiyesizlik bence sende doğanı yakından tanısan nasıl biri olduğunu anlarsın
Ne yani millet atar yapıyo klima açık 2 boy klima kapalı 4 boy diyo terbiyesizlik olmuyo bumu terbiyesizlik bence sende doğanı yakından tanısan nasıl biri olduğunu anlarsın
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
En kisa zamanda antalyadayim brom. bende sevmiyorum yazmayi neyapalim dogan antalyada yuzyuze gorusuruz. Seni burda kaile alip burda cevap vermek yanlis bikere.2 ay bindin rc ye kral oldun her konuda. Sakin kimse biyere ayrilmasin bn geldigimde !
Serkan bu terbiyesizlikmi oluyor kardesim 2-4 boy klima acik kapali olmasi ? Olani soyluyoruz kivirmiuoruz dansoz gibi.
Daha geçen gün fer'in eski sahibi Ferhat ile beraberdik Erkay ve ben, bu muhabbeti orada banada anlattılar güldük sohbet ettik.
Yaşanmış gerçek olayı yazmış Erkay.
Son 1 ayda konunun anasını belledi bazı hızlı arkadaşlar, problemi olan problemini özelden çözsün daha fazla bu konuyu baltalamasın.
Herkes hızlı maşallah klavyede, varsa video koyun alkışlayalım.
Ahaha ne gulduk ya ozgur. Ferhati seviyorum kani temiz bi kardesimiz. Bugun driftede beraberdik. Kosturduk baya. Keske diyo satmasaydim Cekereik yanyana diyo![]()
bikaç açıklama yapayım
yalın galiba araçları karıstırdı
bende şahzıma ait 5rc vardı 2si lemanstı
yalınla yarıstıgım araç
1.1 peak atıp 0.9 barla yürüyen egzoz bile olmayan FRR35 ti onuda tampon çamurluk neyse geçtim videolar kendilerinde var zaten isterlerse koysunlar ne kadar fark varmıs bom boş arabayla görelim
fer ile çok deneme yaptım çok iddaalı olanların videolarını koydum sadece digerleri dostum oldugu için koymadım
ferin şimdiki sahibi forge dumpvalve kiti söküyor ne takıcak merak ediyorum yani anlayamadıgım şeyler bunlar.
sonuç olarak erkay daha önce geldi geçti gitti adam ozamanlar çok iyi giden 207ler yoktu derenin altından çok sular aktı şimdi bidaha gelcek ozaman istedigi kadar basılır![]()
Efem basalim istiyorum ben. Gercekten fer i benden iyi kimse bilemez. artisi illaki oldu. Bnimde artilarim var suanda zamanindakilere gore.
Seviyorum seni.
aynen kardesim burdan ne yazsak herşey hava yani sen üstüne düşeni yaptın daha önce geldin herkesle denedin efendi gibi geçtin
dogru olanda bu yarısırsın geçersin yada geçilirsin tebrik ediceksin
Aynen oyle kardesim. Gecilirsek derim benden daha iyi yuruyenide varmis tebrik eder. calismalara baslariz![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
cümleten günaydın hayırlı haftalar.
en yavaşı benim lütfen, zır stock, kalmamıştır tr.de![]()
07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67
günaydın millet sukünet iydir ayaklar konuşsun babam zamanında bir amerikan aracının arkasında okumuştum makina canlıydı giderli,
MONEY TALK DOG WALK