kardeşim ciddiyim tabi tarık ben bi sorayım son kez arkadasa yoksa ampul süper olur valla çok tesekkür ederim sölemen yeter ayrıca![]()
özgür o ekipman cok güzel gercekten aslında ama aynı üst kule gergisi gibi sıkıntılı malesefama ben bu alttan olanı üretmeyi planlıyorum abi mantığı basit burda yeni kasa civic e yaptık biz gayette basarılı
benim araba zaten karting gibi iyice kutu gibi olur ama hepimize faydalı olur.
ben gecen yıl lensoların 18 lerini almıstım demiştim gercekten cok hafif ve basarılı jantlar nano yapmışlar tek parca üretiliyomus jantlar yani ek yokmusöle demişti ark lar.ayrıca toptancısı ankara daydı sen o resimdekilerin kodunu fln söle soralım abi ben beyaz düşünüyorum acıkcası ama kırmızı ya siyahta süper olur
![]()
jantlardan 2 ve 4. siradakiler guzel olur bence
t-shirtler gomlekler cok pahali gibi..sadece ilkine baktim ama digerleri de aynidir heralde![]()
siyah yada gri olanı tercih ederdim... siyah agır gösterirgride çok hoş durucagından eminim...kırmızı arabaya beyaz jant yakışmaz diye düşünüyorum hacı
aynen alınır aslında ama t shirt sapka pahalı gibi..projeyi uygulıcaz bakalım özgür,ama vakit yok ;( sen water sprey i yap abi süper olur.. jantlarıda soruyorum hemenn..
Arkadaşlar haftaya getirtiyorum bunlardan Digital Red düşmemişti Ebay a .Şimdi var artık..
Kargo free hepsi 137 usd
Açılış kapanış seramonileri var.Birlikte tüm harness lar geliyor..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)