Aynen orası öyle abi ama benim gözümde lemans her zaman daha değerlidir
Ya bence bu fiyatlara bu arabalara sahip olmak hakkaten bu ülkede bi lütuf yani,gerek megane rs gerekse 207 rc için konuşuyorum.
Yeni yeni değerini bulmaya başlıyor bu arabalar ama baya bi geç oldu maalesef.
İnanç abi Mrs satıyor,forged motor 300 hp ağzına kadar dolu boyasız arabayı 42.000 e satıyor resmen şaka gibi ya![]()
Sayın abilerim kardeşlerimTam istanbulda Uğur abının (IstanbulStock) sayesınde Rc den anlayan bır usta buldum derken Sınav Ev bulma vb işlerimden dolayı izmire gelmek zorunda kaldm tam Arabaya odaklanmısken Buldugum tek ustayıda kaybettim Varsa eger ızmırde yasayan rc sahıplerı usta konusunda yardımcı olabılırlerse sevınırım. Gunlerdır yazıcam ama bu hararetli tartısmalardan dolayı yazamadm Konunun normale donmesıne sevındım
![]()
yıllardır gıttığım ustaya goturuyorum rc mi BMW VE mini den iyi anlıyan elemanı var İzmir biraz zayıf kalıyor thp de istersen beraber gıder senı tanıştırırım haa sen daha ıyısını bulursan beraber gıdelım sen benı tanıştır thp ustası..... cumartesı gunlerı sanayıde oluyorum musaıt olursan gıderız....
arkadaslar bugun birşey dikkatimi çekti.
207 RC lerın orjinal inteercooler ları siyah sanırım öyle hatırlıyorum.
208 gtı da ve rcz r da boyasız ınteercooler lar. sanırım ? ve yeni nesil turbolu araçlarında da boyasız coolerlar.
boyalı ile boyasız arasında performans test i yapmıslar yurt dısında sonuçlar saka gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=f1QL9veQaNg
şimdi stage 2 olan RC sahipleri orj fabrika cıkıslı siyaha boyanmıs cooler larını söküp boya sökücü kımyasal maddeyle tekrardan boyasız hale getirseler daha çok verim alırlar diye düşünüyorum. çünkü 208 GTI ve RCZ R da boyasız fabrika cıkıslı coolerları.
bu konu hakkıında siz ne düşünüyorsunuz arkadaslar ?
siyaha boyanmıs coolerda 77 derece iken boyasız coolarda 37 derece.. sonuclar.
hocam sırasıyla söyle yap.
GFB DV +
3.35 bobin , 0.65 gap aralıklı oem bujiler.
forge filtre kiti de dahil koople boost boruları. ramazan ustaya yaptırabilirsin. numarasını verırız.
ıntercooler için ekremle ırtıbata geçmissindir sanırım. numarasını vermısler arkadaslar.
stage 2 ve 3 için önerilen egzos sistemi
63 DP oem düz boru , orta iptali , oem son susturucu. veya 76 warex , bir tık daha iyi olsun dersen 60 da yapabilirsin. oem boruları 57 lik. gerek yok bence.
ama sen kısa sürede sanırım bıg turboya gecicegin için şimdilik. turboya geçene kadar şu şekilde kullan 2. bir masraf olmasın DP için.
die sargılı 70 DP oem borular , orta iptali oem son veya warex. zaten varex arıyordun
turbonu büyüttükten sonrada DP den sonra az masraf ile cut out veya 70 düz 76 warex. polisler ***** artık.
gerisi kuru fasülye pilav.
son olarak e tuners yazılım.
sen parçaları topla istanbulda yardımcı olacak arkadas cok 1 günde toplar stage 3 yaparsın.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)