Valla onu da bi zahmet tahmin edin artıkın :D:D:D
Araç bende değil artık dün sattım :p:p:p
Printable View
Valla ben ilk aldığım zamanlar aracımın bir ara performansı düşük gibi gelmiş kontrol ettirmiştim, tepkilerle ilgili yorum yapamıcam pek o şekilde fazla kullanmadım
Fiyat 400TL olması lazım, takmak çok kolay kendin de takabilirsin.
peki gfb ufakta olsa forge gibi çuflama sesi çıkarıyor mu duyulur şekilde...
Orj rc lerde basinc ne olmalidir .
0.8 - overboost 1 bar
Stage 3 tabirle setupa basladim arkadaslar filtre yeri icin herkesten farkli fikirler geliyo benim aklimdada cikma bi kaput alip kaputu kesip scoop girisiyle motor arkasina almak var yoksa kutu ici bi filtremi yapmak lazim?
Cooper cam önu scooplarina gozu diktim :)
Kutu içi 2 aracımda da kullandım ben kesinlikle tavsiye etmem,ne yolda ne dynoda bi farkını göremedim,az para da değil yazık olur satamazsınız elinizde kalır.
Günaydın Millet. İyi haftalar olsun. :)
Günün sorusu geliyor.
Cumartesi aracıma wideband taktım. AFRye bakayım dedim. Birde ne göreyim. tam gaz hızlanmada 12.7 AFR okuyorum. yani bence baya fakir dip gaz için. birde basınç basamıyor görünüyor. yani bide istediğim basınç tutsa daha da fakire kalacak araç. bu arada fakire kaldığımdan dolayı basınç basmıyor olabilir mi? araç kendini korumaya mı alıyor acaba? Çünkü kaçağım yok. DV çalışır durumda. Boost control valve yeni yani elektrovana. Wastegate desen baya bi sıkılı. yani basınç basmaması için bir neden yok. (Turbo bozuk değilse) Benim düşüncem araba fakir olduğu için araç kendini korumaya alıyor olabilir mi?
Güzel soru bence. :)