TFSI'larda DV'lar küçüldü mü/güncellendi mi? Ben 2 gün evvel o yüzden sordum JCW parçalarını 2.0 TFSI'ınkini monte edemedim :S
tt iş görür
gecen sene 80-90 tl idi bu parça..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ben iyice karıştım :S
sabah tufan nickli arkadasın yazdıgı 06H 145 710D no.lu 2.0TFSI valfi için 155tl fiyat almıstım.
Biraz önce baska bir bayiden 06A 145 710P kod.lu 2.0TFSI valfi için 90TL fiyat aldım.
Hangi kod dogru bilen arkadaslar bi yardım lütfen!!!
Arkadaşlar merhaba 2 gündür arabanın ön tarafından ıslık sesi gibi bir ses geliyor.Çok fazla takip edemiyorum ama galiba amartisör probleminden bahsetmişsiniz.Bu aralar düğün koşuşturmacasından servise gidemedim bazı arkadaşlar serviste yaşanan sıkıntılardan bahsetmiş.Önerilerinizi bekliyorum.Herkeze iyi günler
Arkadaşlar merhaba birde 207 rc için en iyi amartisör ve yay kombinasyonu sizce hangi markalar uygundur muhakkak konuşulmuştur forumda ama topic çok uzun olduğu için maşallah bulamadım.Tecrübe edenlerden tavsiyelerini rica ediyorum.Birde kule gergisi söylerseniz çok sevinirim.Düğün sebebiyle belimi doğrultamadım bir türlü artık bende başlıyorum yavaştan yürüyen aksamla.Herkeze saygılar görüşmek üzere
inanç nerden fiyat aldın
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
dv izmir fiyatı 135 tl isteyene yardımcı olabilirim az önce fiyat aldım ay sonu aracıma alıyorum
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
O-ring sıkıntısına çözüm bulmuyor yalnız.. Oringin Turbo tarafında denk geldiği satıh dümdüz acaba CNC müdahelesi yapan var mı bildiğiniz?
rc ciler tatilemi giridniz
kimseden ses seda yok.
özgür meth.kitin gelmedimi bro?
geldiyse bi kaç foto eklede görem bi dayı![]()
Nasıl bir ıslık bu? Gaza basınca mı geliyor yoksa belli bir süratten sonra mı? Veya belli bir devir aralığında mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)