207 gt jantlarını aynanın altındaki mat siyah yeri ön tampon un siyah yerini ve kapı direğindeki mat siyah yeri ve logoları parlak siyaha boyasammı nasıl olur ? jantlarada kırmızı kaliper kapakları ? jantlardaki pejo logosu krom kalcak ama .. bijonlara karar veremedim.
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 64676362
bu aracı bılen varmıdır . almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevınırım...
arkadaş takas teklıfı sundu bnde öncelıkle aracı arastırım dedım daha fıyat konusunda bırsey konusmadık, sızce 2011 model sportıum 13.000 km de kı aracımı verıp 2008 model 35.000 de kı rc almaya degermı?![]()
2009 olsaydı hıc dusunmezdım 2008 benı dusunduruyor![]()
yegenınıze allahtan acıl sıfalar dılıyorum ıns en kısa zamanda ıyı olur.dualarımız onunla.
arac temız olabilir de modelı dusuk oldugu ıcın aractan sıkıldıgım zaman satmak ıstedıgımde hemen satabılırmıyım kı?sorun falan yaratırmı acaba bana sportıumu almadan önce 2008 model kırmızı renkte rc alacaktım hatta kaporayı yollamıstım alacagım kısı bana hıc bırseyı söylemedı bnde ılk sahıbını bulunca adam bana kople elektrk tesısatı degıstı dedı öyle vazgectım rc almaktan 2008 dıyınce supe kalıyor aklımda ondan
![]()
olabilir şimdi sen bir olayı duymuşsun bütün araçlara yansıtma servise baktır fiyatda da anlasırsan sıkıntı yok satma konusuna gelince spor arabalar herkeze hitap etmiyor satışı zordur ama cok zorlicağini sanmam fiyatı iyi düşürmen lazım sdece..
İlandaki araç ciddi derecede pahalı şahsi fikrimce..
zamanında satmak için çırpınmıştık bi hayli
bilirsiniz beyaz cam tavan jbl li RC yi 33.5 a gitmişti 09 model 27 k KM de..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)