Bu arada arkadaşlar 2010 Model 31.800 km deki kazasız, boyasız, cam tavan beyaz RC mi Acil satıyorum. Hem de supersprint egzos dahil tüm extralarıyla, hem de orijinal egzosunu da yanında vererek, hem de 30.000km bakımı ve 2 yıllık muayenesi yapılmış olarak, hem de yeni takılmış Bridgestone Potenza Soo1 yeni seri lastikleriyle, hem de çok uygun bi fiyata İlgilenen olursa haberiniz ola Henüz hiç bi yere ilan vermedim.
Extralar:
Seat Ibıza Cupra Sport FMIC . S3 DumpValve . ECU Remap Stage1 . Supersprint Downpipe+Catback Egzos . Sprintbooster . BMC Carbon Fiber Cold Air Intake System . Cry02 Hava Soğutma Kiti . K&W 35mm . Mtec 6000K Xenon Kit
CryO2 nin bagajdaki tüpünü AVM lere giris sorunlu oldugu icin söktüm. Hariçten vericem sıfır gibi 2 kez denedim sadece. Bir de BMC Carbon Fiber Cold air sökük kromajlı boru ve slikon dirsekleriyle birlikte hariçen vericem.![]()
Arkadaşlar GTi üretimi kesinleşti.
Sevgili FlyingFinish'in infosuyla Peugeot'nun Fransa basın sitesine baktığımda aracın konseptiyle birebir aynı olduğu bir tek ön tampondaki Fransa bayrağı logosunun olmayacağı açıklanmış.
Kesin veri olarak verdikleri ise;
0-1000m : 27sn
5. vites 80-120 : 7 sn'nin altında
0-100 : 7 sn'nin altında şeklinde
Ve..
Araç sadece 1160 kg
Lastikler yine 205/45-17".. 18" opsiyonu olacağını sanmam zira 3 kapıyla 5 kapı arasında dingil mesafesi daralması varken bir de 18'i uygulamazlar..
Farlar GTi'a özel olan kare Led'liler..
Yürüyen aksam frenler vb. hepsi diger 208'lerden RC'deki gibi farklı.
Egsoz sistemi için sıfırdan tekrar yaptık ibaresini kullanmışlar.
Tork 275Nm olarak verilmiş. Overboost mu sürekli mi bilinmez. RC: overboostta 260 basıyordu, sürekli de 240.
Direksiyon sistemi de diğer 208'lere gore daha iyiymiş, hassasmış, yolu sürücüsüne okutuyormuş.
Özellikle ön amortisörleri abartmışlar tanıtım mesajında.
Gariptir ki peugeot hep on takimlari guzel yapiyor, arka takimlara gerekli yatirimi yapmiyor. Virajlarda hep arkadan kayma egilimi var. Cabuk birakiyor arka kismi bunuda esp ile cozuyor. Ve yine gariptir ki kullandigim polo dusuk hizlarda ve keskin donuslerde rc den iyi yol tutuyorama rc yuksek hizlarda mukemmel.
AmcaPolo
buradaki herkez bu siteyi biliyordur ama yinede link vermek istedim
Peugeot 208 - Féline 208 : Le premier site sur la Peugeot 208 !
bu fotoda göktan ve özgür brolarıma gelsin
foto sanki photoshop gibi ama yapılabilir bence..
Ya media center dan fotoları aldım ama her biri 10-20mb.. Zoomla lastiğin üzerindeki üretim tarihine kadar okuyorsun
www.peugeot-presspro.com
Buraya yalan yanlış bilgilerle kendinizi basın mensubu gibi gösterip kaydedin onaylanirsa içerisi yeni haberler konusunda derya..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)