bayadir takibi biraktim konuyu. 1.4tsi vaglari golgede birakacak motor modifiyeleri mumkunmu artik![]()
Arkadaşlar linkteki markayı duydunuz mu ?Yabancı forumlarda fiyat/performansı iyi deniyor..
İngiliz malı.TUv onaylı sertliği de ayarlanabilen coilover üretiyor.Fiyatı makul ve bizm araca göre modeli var..
Peugeot 207 GTi (incl RC) Gaz Road & Trackday Coilover Kit [GHA505] - £532.80 : Gaz Coilovers, Gaz Suspension, Gaz Dampers. Online Store
![]()
Fiyatına göre çok iyi markadır. Yani dandirik ta-technix raceland ile felan kıyaslanmasın. Rallilerde meşhur olan Leda Suspension ile şirket birleşmesi yapmışlardır. Çok fazla şampiyon 205 ve 106 kullanıyor bu süspansiyonu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
coılover da cakma oldu yuh cinlilere bak yav
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Türkiye ye kargo yapıyorlarmı sordum cevap bekliyorum..
207oc den söyle bir yorum gelmiş (nasıldır GAZ diye sormuştum)
Alot of guys in Greece have put them already! Im only hearing good things about them, and im going for them next!
İsmail yanlış anlama da sen yazılanları dikkatli okumuyorsun bence
Tercüme olarak da ''lot of guys in Greece have put them already! Im only hearing good things about them, and im going for them next!''
; Yunanistanda bir çok kişinin bu marka coillerden kullandığını ve kendisinin kullananlardan hep iyi şeyler,yorumlar duyduğunu söylemiş.
Focal in 207 lere özel ürettiği compenent kiti gelmiş TR ye ama çok pahalı yahu ,
PEUGOET 207 LERE ÖZEL YAPIM FOCAL IFP 207 - Araç Kolonu ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 83152103
Yav dur öyle deme ben birşey yapmadımESP bozulduğunda arabada motor yoktu bile
Benim yazdıklarımın hepsi kendi aracımda gördüklerim değil. Kendi aracım olduğunda belirtiyorum zaten, belirtmiyorsam başka arabalarda görmüşüm/yaşamışımdır. Sonuçta çoğunun testine ben çıkıyordum.
Yok 207oc.com da konu açtım oradan geldi bu yorum ;
Login
İskender abi'den saat 21.00 gibi ciktim 70 mm downpipe (paslanmaz,sargılı)70 mm duz boru ve sonda hks 76 carbon : rolantide orjinal kadar sessiz,gazs dokundugunda kükrüyo diyebilirim![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)