güle güle çatırdatırsınız artık.yakın zamanda aynı ıslemler ıcın bende ugrayacagım ıskenderene kadar bi fiyat cıktı acaba bu işlemler için ?
güle güle çatırdatırsınız artık.yakın zamanda aynı ıslemler ıcın bende ugrayacagım ıskenderene kadar bi fiyat cıktı acaba bu işlemler için ?
33 gunde 1300 km yapmisim,mobil 1 esp 5w30 koydum ama ses hosuma gitmiyo rolantide doldurmuyo gibi geldi son 2 gundur,ne yag koyabilirz , 10/60 daha iyi olmazmi ?
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Ben s3 te 10/60 kullaniyodm,typer ve wrx i olan arkadaslarimda 10/60 kullaniyo,bizimkinin farki nedir ?
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
Rolantide ozellikle cit cit seklinde ses ar sanki itecekleri tam doldurmuyomus gibi geliyo bana ,diger arkadaslarda dikkat eden yada ayni seyi yasiyan varmi bilmiyoum ama mobil 1 esp 5w30 tam bu arabaya uygun degil gibi geliyo bana sanki ince kaliyo :/
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
5-40 ile saran motor var arkadaşlar yapmayın etmeyin. 10-40 la da sarıyor. Yağ pompası bile sapıtıyor.
Hangi usta nasıl böyle birşeyi tavsiye edebilirki ben de bunu anlamıyorum..
rölantideki çit çit ses tamamen normal bir ses. Ama ilk soğuk çalıştırmada ilk 1 dk boyunca çok acayip bir şakırdama geliyorsa(devirle beraber artan bir ses) triger gergisinin 0829.G3 ile değişmesi gerekir. Ayrıca sente kontrolü de ister.
Bu motorlara uyan yağlar 0w30 ve 5w30'dur. Hatta sadece TAM sentetik yağlardan tercih edilmelidir. Yarı sentetiklerde de sübaplarda kavurma oluyor.
bu 207 gt ve rc ler bu kadar sorunlumu gerçekten ya veya nedir bu araçtaki bu kadar elektroniksel sorunlar... insanın gerçekten gözünü korkutuyo.
GAZ coilovers dan cevap geldi ,
533 sterlin ürün + 60 sterlin kargo.. 1.700 TL civarına geliyor ..
Bir de İngilizcesi iyi olan bir arkadaşımız aşağıdaki ürün açıklamasını çevirebilir mi?Benim anladığım kadarı ile arkayı ne kadar düşürmek istiyorsak ona göre bildiriyoruz o alçaklığa ulaşacak yayı takıp gönderiyorlar ?
Peugeot 207 GTi (incl RC) Gaz Road & Trackday Coilover Kit [GHA505] - £532.80 : Gaz Coilovers, Gaz Suspension, Gaz Dampers. Online Store
özgür gümrük vergisini unutma
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
üstad teşekkürler cvbın için,demekki biz şans eseri sorunsuz binmişiz,işin parasında değilim ama en pahalı en iyi yağları aldık tavsiye üzerine arabalarımızı seviyoruz çünkü ama hata yapmışız demekki,naman peki ben cumartesi genel bakıma giricem bana yağ markası ne numarasını tam olarak verirmisin,para hiç önemli değil...birde baskı balatamı değiştiricem parça numarasınıda verirsen sevinirim,şimdiden teşekkürler.
2 keredır 0/30 mobıl 1 kullanıyorum ama 5/30 daha ıyı olucak sankı surat gostergesindeki yag sıcaklıgı ıbresi sankı cabuk ortaya dayanıyor 0/30 da uzun sure yuksek hızlarda kullanınca gosterge ortada kalıyor ılerleme olmuyor ama gozum orda oluyor hep
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Ben haftasonu yıllık bakımda mobil 1 5-30 kullanacağım.Tam adını o zaman yazabilirim..Ama galiba Mobil 1 ESP Formula 5W-30 idi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)