kullanım farkalrı nasıl oem amartisörlere göre salınım sekme darbe emme v.s bu arada 500 demişiz dalya![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
coilover güzel olmuş ben biraz daha inik istiyorum şahsennice 500 sayfalara nice 500 beygir arabalara inşallah
![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Hayirlisi olsun
MUSTAFA GENÇ 542 293 89 07
242 220 00 07
https://www.facebook.com/pages/MSG-p...0936457?ref=hl
İnsanın cahil olduğunu bilmesi bilgiye atılmış ilk adımdır
bu kadar konforlu olacağını tahmin etmiyordum
stock amortisör ve stock yayla mesela hızlı otoban kullanımlarında yol dalgalanmalarını
araç durmadan sekip darbeleri kısa ve çok sert bir biçimde içeri yansıtıyordu bundan
çok rahatsız oluyordum artık daha yumuşak rahatsız etmeyen ve en önemlisi darbeleri
emerek sönümleyerek daha az hissettirerek yansıtıyor.tatlı ve tok bir sertliği var.
ilk izlenimler bunlar şu an için çok memnunum coiloverla araç daha konforlu eskisi gibi ''stresli'' dümdüz yolda bile içeriye herşeyi hissettiren bir araç değil artık
ikisini bir arkadaş için getirtmiştim kendim daha tunapları sıkmadım haftaya bakımda fısfıslayacağız
önlerde 1.5 2 cm gibi bir pay daha var fakat bu ayar benim için sınır
teşekkürler
Tufan bence 10 numara olmuş.Şahsi görüşüm bizim araçlar da arka önle aynı hizada oluna güzel durmuyor.Daha düşük bence çok konforsuz olur ayrıca kullanımı zorlaşır yok sürtecekmi lip,çamurluğu mı sürtecek vs..
Tek eksiği sertlik ayarının olmaması ki sen orjinalinden çok daha sert değil diyorsun bence başarılı..
denız tunap satan yerler var uygun fıyatlı lazımsa bana pm at coıl konusunda benım cok guvenemedıgım anı serıt değiştirmelerde bizim araclar cok stabıl bır kac kez basıma geldı yanı cızgısı guzel aracların hıc ummadıgınız anlarda yuksek suratlerde yapılan kontralara arac ıyı tepkı verıyor seritden kopma olmuyor yoksa sertlıgı sert, bende sıkayetcıyım ama sertlık olmadanda ıyı yol tutus zor gıbıı yuksek suratlerde tepkılerı guzlese coıl ıyıdır bence
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
kardesim tunap için bi pm atarmısın bana? fiyattır kaç tüp gerekir falan filan
bide sonuç olarak neye karar verdik bu tunap olayında bi ara diyoduk zararlı içindeki kurumlar gerekiyo bize, bi ara dedik temizlensin cillop gibi güzeldirvarmı zararı simdi tam nedir olay
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
izmirde bosch car servisden aldım 2 tup kullanılıyor ben kullandım fabrıkanın verdıgı arıza kodu vardı bende 1380 yada oyle bısey o gectı bende daha temız oldu sanırım motor ıcı 2 tupu 100 tl cıvarı almısdım adamalr mırın kırın etmısdı gercı kendım yaparım dıyınce ama almıs oldun sonucda bu tur yerlerde var bu urun antalyada bunun toptancısını bul ordan ucuza temın edılır servisde sonucda aynı toptancıdan alıyo
Şu an 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 konuk)