Akşama Bi mani olmazsa gelicez...
Çok teşekkürler fırsat bulduğum an gelecem hatta bugün süpriz yapayım istedim olmadı işlerim bitmedi bir türlü yoksa öğlen çıkacaktım yola![]()
Bende Ankara da otomotiv sektörünün içindeyim Otomatik Şanzıman ve Amerikan Jeep parçaları satıyoruz burdan bir isteğiniz olursa haber verin elimden geleni yaparım.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
maşallah nihat geçen ecufastte gördüm miniki çok güzel
allah kaza bela sorun yaşatmasın inşalla güle güle kullan![]()
Team PAŞAOĞLU
Mangal harikaydı teşekkür ederiz NiHaT ustam![]()
Dr.Ecu AntaLya
Sğl kardeşim cümlemize kazasız belasız cezasız... çok şükür aracıma kavuştum,pek gazlamak nasıp olmadı daha ama özgüne ve Yusuf ustama ne kadar teşşekür etsem azdır....1-2 defa sıkmak nasip oldu da bayağı tehlıkelı olmuş araç bilhassa 3-4 ve 5viteslerde 2.vites zaten hiç yokrolınglerı 3.vıteste yapacak gibi gözüküyorum
![]()
Havalar yağmasa,yerler kurusa şu stage bılmem kaç bıg turbo vs.. ant. 207 ciler toplansa da bana bı saplasa![]()
Arkadaşlar kırmızı 207 rc aranıyor....Bildiğiniz varsa tavsiye ederseniz iyi olur...
yahu benim aracın gaz tepkileri sanki eskisi gibi değil ? alt devirler isteksiz gibi. neden olabilir psa bros larımaraca çokmu alıştım yoksa yağmurlu hava,downpipe flanmı etkiledi ?
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)