Şimdi çalışmıo olmak vardı Mangal forewer afiyet olsn gidenlere![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
herkes işinde gücünde sanırım,kimseden ses seda çıkmıyor bir kaç gündür![]()
Valla benim araç bayrama kadar yatışta.
Tesko yaptırıyorum.Ne yapalım benzin çok pahalandı sağdan yavaş yavaş gezeriz..
Öteki taraftan test yazılımı nedir nediğildir avans vuruyor mu falan yanıma bir kişi alıp bakmam lazım ama artık bayramda da yıllık izne çıkacağımdan Eylül ün ilk haftası hallederiz gibime geliyor.O zaman kadar da yeni turbo ceketim gelmiş olur (ötekiler yalan oldu ) .
Halen iat sensörünü filtre kitine dahil edemedik.Başkaca da bir eksik gediğim kalmadı Allahıma bin şükür..(coili saymıyorum)
Peugeot RC ye mantık çerçevesinde ve fiyat/fayda endeksine göre TR şartlarında yapılabilecek her şeyi yaptım ;
-Filtre
-Buji
-Büyük intercooler
-elektrikli cutout
-büyük turbo
-yazılım
-tüm hava borularının daha büyük olanları ile değişimi
-spor yay
-methanol kit
-Audi S3 DV internalleri ile güncelleme
-basınç-egt-afr göstergerleri
-elektronik basınç kontrolörü
-cat iptali
Bunlara ilaveten çok paranız varsa dereceli egzantrik takılabilir , daha da büyük bir turbo , kilitli difransiyel tercih edilebilir. Özel egzost manifoldu imal ettirir iseniz büyük turbonun twin-scrool olan modelini de kullanabilirsiniz. (aslında mantıklı alt devirleri kaybetmemek için )
Yalnız şöyle bir geriye bakıyorum da arkadaşlar tuning işine girmeden çook araştırıp sizin aracınızın modelinde tecrübesi olanlardan akıl alıp,iyi bir ustaya denk gelmeden başlamayın.
Ne kadar acele ederseniz o kadar çok yanlış paralar ve zaman harcıyorsunuz.
herseyin cevabi bu bu benim için( Yalnız şöyle bir geriye bakıyorum da arkadaşlar tuning işine girmeden çook araştırıp sizin aracınızın modelinde tecrübesi olanlardan akıl alıp,iyi bir ustaya denk gelmeden başlamayın.) chip yaptık dv yaptık devam baska bişeyde yapmadımha bide kutu ıcı k&n
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Tolga abi gelsin artık makina hayırlısıyla![]()
tolga abi hayırlı olsun tekrardan..
bu arada millet silikon dirsekler geldi sonunda intercooler için. forumun basının etini yeme faslım kapandı hepinize tesekkürler beni çektiginiz için![]()
özgür sen kurtulamadın ama henuz haberin olsun![]()
sağolasın Tolga abi, valla senin big turboyuda alamadım içimde kaldı, nihatınkini alicaktımda özgüre bi baktım epeyce bi masraftam dügün arifesi onuda ertelemek zorunda kaldım. ama haala aklımda nihatcım, kendimi bi toparlasam satılmamış olursa benim parçaların
(belkide satmışsındır bile oda ayrı mesele
cutout dedik kesildik görüselim bi ara)
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)