Arkadaslar aracımda 1 haftadır '' esp & asr system fault'' yazısı cıkıyor ve esp ısıgı devamlı yanıyor kapatamıyorum. bilgisi olan varmıdır ?
Arkadaslar aracımda 1 haftadır '' esp & asr system fault'' yazısı cıkıyor ve esp ısıgı devamlı yanıyor kapatamıyorum. bilgisi olan varmıdır ?
benimde jantın birinde çatlak vardı, sürekli hava kaçırıyordu. lastikler arasında dengesizlikten dolayı sanırım hata veriyordu. en sonunda jantı değiştirdim stepne ile hiç hata yok o gün bu gündür. ilginç aslındabi lastik aşşada biri yukarda bilmemne diye denge noktasınımı ayarlayamıyo araç artık neyse
hata verip duruyodu
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
tekerlerdeki hız sensörlerinden, kablosundan da olabilir. aksta boşluk varsa sensör okuyamayabiliyor, sebep bu da olabilir.
cihaza bağlandığında ne arıza verdi?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
1 haftadır o abs faulttle bende ugrasıyorum yaptık antalyada olsan sana yardımcı olabilirim aracını kesinlikle işi filan bir usta tarafından cihaza baglanarak test yaptırman lazım.... esp fult verip kapatamıyorsun anladıgım kadarıyla ? abs arızası yakıyormu ? eger yakmıyorsa abs beyninde esp kontrol eden bi sensor var o arızalıdır ....
Dünya kadar malın olacağına,fındık kadar turbon olsun
Bizim araçlara eski 207 lerin premium paketlerinde bulunan güzel koku difüzörlerinden nereden bulabilirim ? bulsam sıkıntısız montajını yapabilirmiyim bilen birisi varmı ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Abs Devrede İse dedigim gibi gene abs beyninde arızaolabilir esp'yi kontrol eden bi sensor var o arızalı tam net olarak konusmak için cihaza baglanıp arızayı silinecek esp tanıtıcak eger tanıma yapmıyorsa beyinde arıza vardır ... Bizde beyinden iptal ettik devamlı kapalı yoksa biliorsun bizde 50'den sonra acıyor bi zararı varmı diye sorarsan araç kayarken toparlamaz o kadar bide kalkışına aracın izin verir) cogunun istedigide o zaten 2 3 de sardıgından iptal etmek mecburriyiydi :P
Dünya kadar malın olacağına,fındık kadar turbon olsun
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
sorun anlasıldı arkadaslar lastiklerden kaynaklanıyormus. onler daha cok tur cevırdıgınden dıreksıyon uyarısı verıormus.![]()
şimdi geriye kalan yazılım ile bronz baskı balata yapmak. 6 yapraklı 3 organık 3 bronz seklınde olacak trafıkte sıkıntı yaşamamak ıcın![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)