arkadaslar yunanlılarla program ıcın gorusmem lazım ıletısım adreslerını bılen varmı ?
arkadaslar yunanlılarla program ıcın gorusmem lazım ıletısım adreslerını bılen varmı ?
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Owwwww etuners yazilimlilar artiyor.... Kardesim salex@etuners.gr steliosun adresi..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
saol tesekkurlerbenı sasırtan down pıpe fıltrelı arabanın 230 hp alması oldu, ucuk rakam, bızım setup lıstesı oralarda 350 hp alıyolar, benzın kalıtesızlıgıyle yıne bızım 300 hp ve uzerı almamız lazım sadece octane dan 50 hp den fazla farketmıyecgını dusunuyorum, ozgun ve alperle gorustugumde bana baya dusuk rakkamlar soyledıler bende yunanlıları denemeyı dusunuyorum en başta
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Çok güzel olmuş Göktan , hayırlı olsun. Egzoz işini benimde halletmem lazım önce downpipe , elinde olan varsa ilginebilirim ya da kime yaptıralım bu işi.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
..............
Dr.Ecu AntaLya
Aracında Teyp Problemi yaşıyan oldumu benim teyp acılmıyor yani elektirik geliyor ama teypte işlem yok daha öncede yaptı tamire gönderdik acıldı bakıldı ama bi sorun bulamadı taktık calıstı gene aynısını yaptı ?
Stelios a mail attik
Cevap gelmedi, baska iletisim adresi varmi ? Arkadaslar
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Stelios artık direk Ege Turbo Ardaya yönlendiriyor.Stelios Türkiye Antalyadan birine yazılım da yardımcı olacağını söylemiş o dosya dışında yazılım satmıyor.Direk Türkiye Distribütörü Ege Turbo Ardaya yönlendiriyorlar.Geçen hafta ardaya yazılım için gittik Bandırmadan araç gelmiş direk ardaya yönlendirmiş e tuners araç sahibi öyle söyledi .
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)