Kardesim boost borularini dei ile dp yi amyant ile saracaksin yalniz yanlislik olmasin sendeki gumus renk olan dei bant ise dp nin isisina dayanmaz o aklinda olsun.
Kardesim boost borularini dei ile dp yi amyant ile saracaksin yalniz yanlislik olmasin sendeki gumus renk olan dei bant ise dp nin isisina dayanmaz o aklinda olsun.
abim 8 metre dei titanyum sargı aldım batıkandan dp için olandan.kahverengi gibi rengi var...amyant düz beyaz boost boruları için..ve üstüne şuan üstündeki krom banttan sarıcam extra olarak..bide dp sarıldıktan sonra üstüne bi sprey sıkıyorlar.hem gevşememesi hemde daha iyi yalıtımı için o nedir ?
Özgür abi burada bi kaç birşey var bahsedilen slikon spreymiş
miniks deinin bir kaç yıl bir şey olmayacağını yazmış slikon
http://www.techturkey.com/forum/asir...sorunsali.html
bu kadar basit yani.. iyi oldu bu , sanada selametle kardeşim..
OZ , enkei , konig vs vs gibi jantlar boşuna yapmıs bu jantları.
senın bu yorumundan sonra dedemin AS250 sinin jantlarını takım ben. çok hoşuma gidiyorlar , nede olsa önemi yok agırlıgın.
ama şimdi sen bişey hissetmedin diyede üretimleri durmaz bu jantların veya bu işi bilen insanlar takmamazlık yapmaz sanırım. vardır bu insanların bir bildigi.
senin cogu yorumun gözüme çarpıyor , ayık kafayla yazdıgını düşünmüyorum. bu durumu bagzı arkadaslarda belirtti burda isim vermicem. anladılar onlar.
bence sen bildiklerini unut.. bilmemezligine veriyorum. daha fazla uzatmıyorum selametle.
içindeki mecazı aldım amin kardeşim , allah şizofren hastası turşu fıçılarındanda uzak tutsun çümlemizi. ( detayını girmicem uzamasın konu. söylencek çok şey var )
birşey söylemek istemiyorum ben daha bir kaç şahıs hariç herkezle sivilde de burdada can ciyerim.
ALLAH kalbinizden ne nasıl geçiyorsa öyle nasıp etsin herşeyi size.
iztediginiz yorumu yapın ne söylersenız söyleyin bu size son yorumumdur..
Alcatraz GTI-6
oil catch can D1 Spec in üzerinde biraz oynayarak 2 adet taktım araca biri emme için diyeri turboya giden yag buharını önlemek için görüntüsü olsun işlevi olsun çok iyi oldugunu düşünüyorum. düşük km veya üst kapagı yeni açan arkadasların mutlaka yapması gereken birşey.
aksam pc den atarım resımlerı.
senin taktığın bu hafifi jantları ben 10 senedir takıyorum araçlarıma farketsin farketsin 1 boy farkeder gerisi görsellik
bu arada sen kimsinki bana ayık vs bilmemne yazıyorsun senin öğrenmeye çalıştıklarını ben unuttum modifiye anlamında burda kimin ne düşündüğü önemli değil antalyalogy özgür abi beni eskiden tanır bu konudaki arkadaşlara geleceksek kişisel yorumda yapmam aracın iyi kötü diye yazarım oda burası otomobil forumu istemiyorsan girmezsin olur biter ama böyle ortamı bulmuşken bilgi almaya çalış tereciye tere satmak için değil
Team PAŞAOĞLU
Bu miniciler her yerde boyle brom hep kavga cikariyorlar olay yaratiyolar
Cok takilmayin bu konulara hepsi gelip gecici onmli olan dostlugumuz arkadasligimiz. 5 sene 10 sene sonra karsilastigimizda yuzyuze bakip selamlasabilmek hal hatir sorabilmk.
Gereksiz yere ortalik gerilmesin.
Cem kankam uzun zamandir denk gelmiyoruz. Ben bulunuyum istekde nezamn musait olur canavar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)