Pejo Türkiye diyor ki, araçta arıza yoksa güncelleme yapılmaz böyle sığ bir düşünce olamaz ya, boşuna dememişler balık baştan kokar diye
Pejo Türkiye diyor ki, araçta arıza yoksa güncelleme yapılmaz böyle sığ bir düşünce olamaz ya, boşuna dememişler balık baştan kokar diye
Ya çok komikler, arıza olmayan araca güncelleme yaparsak başka aksamları bozar diyor telefonda ki kadın ahahaha.
Karşımda ki insan talebimi ve söyliceklerimi anlayamıyacağı için uzatmadım muhabbeti teşekkür edip kapattım
Peugeot Türkiye ile telefonda muhattap olarak konuşmak ciddi sakinlik gerektiriyor. Çok gerizekalılar. Benim eski pert olan aracımın airbag raporu için 2 ay oyaladılar beni en son tehdit ederek benim söylediklerimi harfi harfine yazdılar o raporu vermemiz imkansız diye başlayan ilk görüşmelerden sonra.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
allah sabır versin bir yazılım güncellemesi ancak bu kadar olay olur. güncelleme için bende haşim balaban'a servise gitmiştim sağolsunlar hiç sorun yapmadan aracı cihazı bağlayıp güncellemeyi yapmışlardı. ne kadar büyüttüler bir güncellemeyi heleki " Pejo Türkiye diyor ki, araçta arıza yoksa güncelleme yapılmaz " açıklamasıda beni bitirdi![]()
özgür benim kuzen okhanla bir görüşsene onun mepa da tanıdıkları vardır belki yönlendirir birine halledersniz
Team PAŞAOĞLU
Okhan ile irtibat halindeyiz zaten, berke'ye yönlendirmişti beni oraya gittim olmadı. Pejo Türkiye'den de aynı tutumu ve cevapları görünce umudum kalmadı ama kovalıcam.
Kendi yazılımımı güncellemek için (güncellenmesi gerekiyosa eğer) bi güncelleme gecirmişti, çorludaki servise gidiyim aram iyi servistekilerle. Sizin içinde bilgi almaya çalışırım yine buraya yazarım en gec yarın cumartesi sabahtan servise gidip öğrenirim yazarım belki yardımcı olurlar.
Mayıs ayında (özellikle ay sonuna doğru bigün) buluşalım. DS3 ile aranızda olurum sonrada Antalya'ya döner ordakilerle buluşurum. Bu arada Warex cidden başarılı. Bende kullanıyorum DS3'ümde.
Yazılım konusuna gelince bende custom yazılım silinmesin diye 2 kere servisten imza ile çıktım. Ve aracım 2 ay süre garanti dışı kaldı. Çünkü yazılımın yedeği yoktu. Onu alıp öyle versiyon güncellicektik. Yani citroen'de illa yaptırcaksın diyor![]()
Ben servise bakım için götürdügüm de , bakım sonrası bilgisayara bağladılar herhangi birşey var mı diye yeni yazılım sürümünüz var onu da güncelleyelim diyerek güncelleme yaptılar gayette güzel oldu. Sente sorunları ile ilgili bir düzenleme de vardı son yazılımda ben sormadan onlar güncel yazılımın değişikliklerini anlatmışlardı.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Konuyu okumaktan gözler kıpkırmızı oldu valla..Benim beceriksizliğimde olabilir yada tam istediğim yerleri atlamış olabilirim..
Sormak istediklerim::
1-) Upgrade boost pipes ne işe yarar orjinallerinden performans olarak yada başka bilmediğim bi fark var mı?? Artıları eksileri?
2-) Downpipe olayı 63,5mm en uygun ölçü mü? Artıları eksileri nelerdir??
3-) Filtre konusuna gelince en sağlıklı sistem hangisi? Direk kutu içi mi? yoksa turbo ucuna yerleştirilen tip mi? Marka tavsiyesi??
Yazılım konusuna gelince hemen yapmayı düşünmüyorum.. Sonra işin büyüsü kaçıyor.. 1,5 yıl sonra falan yaptırabilirim.
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)