207 GT arayan varsa mahalleden tanıdığım bir abim aracını satıyor.Kendisi çok titizdir ama aracın geçmişi hakkında çok net bilgim yok.Araç temiz istiyen varsa göz önünde bulundursun derım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10273020/detay
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
aynen bro baksana haalda evde takamadık. bi oda var zaten evde 1 araba daha toplarsınhanım geberticek beni, atıcam bunları bilmemne diyip duruyo zor tutuyorum. bigun geldiğimde hicbirini bulamamaktan korkuyorum, her gün girip kontrol
katalizor, direksiyon, yay, egsoz, intercooler, süspansiyon, catch tank, filtre parcaları, meth kit, turbo ceketi, cupra lip, hks bv, intercooler boruları, td05h, RC turbo, vb bi ton daha parca var aklıma gelmeyen![]()
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Bu kişiden spacer almayı düşünüyorum, daha önce konuşmuştum bilgili işi bilen biri geldi bana
Peugeot Spacer 106 206 207 306 307 308 406 vs. - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 98713535
spacer h&r gibi önce poryaya sabitlenip sonra jantı spacera takılan tipte olanlarda neredeyse spacer yok gibi oluyor (ölçü değişimi olmadan),
ama orta boşta duranlarda hissedilebilir farklar oluyor ama oem jant ince bir jant ile çok güzel oluyor, tabi lastik çamurluğun dışına çıkmadığı sürece.
Spaceri gt'de denedim kotu bi goruntu cikti ortaya arkadan bakinca borbetli e30 gibi durduve ozgur abiminde dedigi gibi guvenli degil.onceden 106 dada korka korka kullanmistim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)