Ankara İstanbul Konya...Çıkma parça için baya araştırdım.Hala haber bekliyorum.Senin tanıdığın yerler varsa sen de bi görüş istersen,çok memnun olurum.
Geçen haftada sizin topalak teknik servis müdürü ismet beyi aradım. Garantisi bitmesine rağmen hala tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırıyorum yardımcı olur musunuz dedim.Adam sağolsun çok anlayışlı çıktı hiç iplemedi beni.
Ben de bunun üzerine istanbul genel müdürlüğü aradım.Durumu detaylı bir şekilde izah ettim ve onlardan destek istedim.Raporu teknik heyete sunacaklarını en geç bu hafta çarşamba günü bana olumlu olumsuz döneceklerini söylediler.
Umarım olumlu bir karar çıkar da masraf yapmam.
Aradigin parca nedir?
Genel Mudurluk'ten de olumlu bir seyler cikacagini sanmam, ben pek sevmedim kendileriniServisten cok farklari yok
emre abi garantisi yakın zamanda bitmiş olsaydı iyi niyet garantisi % 50 yaparlardı. hiç sanmıyorum yardım edeceklerini ama inşallah olumlu bir sonuca ulaşırsın.
eğer ulaşamazsan sen bana abs bloğu üzerindeki bütün numaraları ver araştırayım, üstündeki numaralar lazım. ankarada elvan oto var diyo ama numarasını istiyo teyit etmek için...
maslak'ta tanidik bi ozel servis var gittigim zaman ugrar sorarim.. acil mi?
onun disinda gittigim yetkili servise sorarim islerimi kolaylastiran bi arkadas var orada ama cok bir yardimi olamayabilir..
Esp şu an devre dışı aktif hale getiremiyoruz.Beynin değişmesi lazım sanırım.Ama işin garip yanı esp ve abs aynı beyin üzerinden kontrol ediliyor. abs sorunsuz çalışırken esp neden devre dışı kalıyor anlamadım.
ver gazı kardeşim
Ankara Göral Peugeot'dan ayrılan bir abimiz var.Kendisi anlattı bazı yaşadığı tecrübeleri.Garantinin yakın zamanda bitmesi çok da etken değil, farklı konular varmış anlatırım bi ara geldiğimdeElimizden geldiğince uğraşıyoruz.Sonuçta kullanıcı hatasından kaynaklanma ihtimali yok bu hatanın.Araç da 36000 km. de çok genç bir araç.Bakalım kısmet inşallah elimiz cebimize fazla gitmez.
Elvan oto ile görüştüm, beynin numarasını da verdim yarın tekrar görüşücez bakalım. Numara ofiste yazılı. Yarın sabah sana da veririm beynin numarasını
walla ben de hatırlamıyorum.beynin yerini tarif edersen bakarım neymiş markası.bi de varsayalım markası ate çıktı.bosch marka taksak ne olur?
msn i özleden yazdım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)