Gerıye dönük 540 sayfayı ıncele gereklı butun açıklamalar orada varşaka şaka bırazdan pejocular cvp verırler
![]()
Gerıye dönük 540 sayfayı ıncele gereklı butun açıklamalar orada varşaka şaka bırazdan pejocular cvp verırler
![]()
öncelikle hayırlı olsun , forge 'un 207için sol farın altına dogru ınen bı kıtı var onu alabılır veya ona benzer kendınız yaptırabılırsınız , fıltre olarak aem alabılırsınız , yazılım ıcın ,yunanlılarla ugrasırsanız etuners dan alabılır ama ben bu ısı maslakta bıgunde cozucem dersen ecufast ozgun, down pipe kesınlıkle yapın yazılım oncesı tavsıyem
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Down pipe yapınca arıza lambası kaçınalmaz son demi arkadaşlar var mı arıza lambası yakmayan ?
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
forge'a gerek yok intercol için,seat sport alıp takıcaksın,filtre kiti içinde illa forge istiyorsan aynı şekilde kromdan el yapımı maalesef![]()
Ben orjinal boruları kullandım ortayı söktüm sonda hks 60lık var. Katı iptal edicem ama arıza yakmasından çekiniyorum muayenemede az kaldı girerken egsozsumu söktürcem geçtikten sonra egsozu takarken katı iptal ediyim diye düşünüyorum ama yazılımsız işiniz zor diye yazmışsınız konuşmalarda![]()
muayeneden sonra kat iptali+60 lık krom boru en sona yine hks şartbenim şu kat iptal ve 60 lık krom düz boru var en sonda orjinal son susturucu var patlamaları duyabiliyorum
kat iptalinde alttaki sensörü downpipe'tan uzaklaştırarak bir nebze kurtulmuş oluyoruz arıza ışığından ama hiç yakmiycak dersek yalan olur
![]()
Seni arıycaktım dün akşam ama aksilik şu ki telefonumu değiştirdim üründe arızalı çıktı değişim için servis raporu lazımmış falandı filandı derken turkcell yedeklerımi de alamadım henüz , kısacası telefon numuran yoktu arıyamadım özelden yazarsan arıyım bugünSona greddy aldım onu kullanacam sonda.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)