Çoğu kişi de s3 dv var galiba, takmak gerekli mi illa
Eger acik hava filtresi kullaniyorsan o cikan ses s3 dv de cikmiyor ama basinc kacirmiyor ve alt devirleri cok iyi dolduruyor.
ilk seri DV'lar evet yırıtılıp çatlayıp parçalanıyordu fakat orj. DV güncellenip revizyona uğradı ben güncellenmiş olanını kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok
güncel DV eskisine göre farklı zaten
ben de var şuan kullanmıyorum istersen sana satabilirim hiç bir deformasyonu yırtığı falan yok sadece normal bir kiri var temizlik isteğe bağlı yapılabilir
Yeni seri olup olmadığı sökülünce anlaşılıyordu galiba öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam ? bakalım bir gün beraber.
BMC'mi var sende, konuşalım
evet BMC kutuiçi var DV'a da beraber bakarız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36/pasif-ilan/
bu araç var bununda bi kazası var ön sağdan ama çok ciddi bi kaza değil km si güzel fiyatına göre değerlendirilebilir
Alt tarafı yönetilecek ecu med17.4, servis ecu yu mu değiştiriyor?
yada ihtimallar doğrultusunda aracınızda önceden protect mi vardı, yazılım mı yapılmıştı? (koruma)
merakımdan soruyorum sadece..
EcuTech
Eyvallah abi.
@chare, özgün daha detaylı anlatır teknik olarak anlatıcak kadar bilgim yok benim..Yazılım güncelletmeden olmuyor değil, yeni versiyonla daha iyi olacağını söylendi yoksa eski versiyonada yapılıyordu..
bu sahibinden ilan veren arkadaslar 207 rc nin en fulludur ibaresini neden kullanıyor anlamıs degılım![]()
Full olduklarınımı zannediyorlar. Benım ozaman full+fullllll yazmam gerekli![]()
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG][IMG]
Uploaded with ImageShack.us[/IMG][/IMG]
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
.....[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ses seda yok kimseden....
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)