İSMAİL benı bıtırdın bromaşşalah ALLAH kaza bela vermesın kardeşim çok emek verdın güzel günlerın olsun
![]()
İSMAİL benı bıtırdın bromaşşalah ALLAH kaza bela vermesın kardeşim çok emek verdın güzel günlerın olsun
![]()
Öncelikle araça maşaallah abi mermi gibi diyecek söz yok birde merak ettiğim konu o filtre oraya nasıl sığdı akünün kapaklarını komple sökünce hiç biryere sürtmeden rahatça sıgıyormu filtre ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
bu arada kendi deneyimimden bişey paylaşıyım, bizim şanzumanlardaki sert geçiş ve çartlama olayını minimize etmek için mobil 1 dexron 2 alıp koyduk. oto şanzuman yağı yaniörnek olarak (getrag) bmw corsa gsi gibi manuel arabalarda fabrıkasyon olarak kullanılyo... BEN ÇOK MEMNUN KALDIM SORUNSUZ ŞEKİLDE KULLANIYORUM daha once galiba 75-90 koymuştum ondan çok iyi performans aldım... yumuşak vites geçişleri sağladı fiyatıda 45 tl gibi bişey...
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
sen ilk imzanı kaldırda ben kaldırmak zorunda kalmayayım dimi
güncellemektense servisin güncellemesini tercih ediyorum cünkü güncellerlerken sadece beyini güncellemiyorlar bazı unit leride güncelliyorlar mesela scirocoolarda vites göstermezdi güncelleme yaptıklarında vites geldi göstergeye zamnında bunun gibi çok ilginç geldiyse yardımcı olayım sana![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Fren diski değiştiren varmı aramızda varsa kaç km ?
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
302mm RC'lerin fren diski.
GT'lerin de 283mm.
Ben ADLIĞ'dan Brembo MAX aldım ama henüz takamadım.
http://www.otosupermarket.com/Peugeo...,PR-77451.html
Ben ebc aldım, daha takmadım sadece kac km de değiştirdiler onu merak ettim sonucta kullanıma bağlı ıllakı degır
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)