benim yüksek şu anda, olması gereken ekrem'inki gibi
bakıcam sebebine..
tampon demirini kessen nolucak emir, zaten tamponun siyah ızgarası geliyor o demirin önüne..
benim yüksek şu anda, olması gereken ekrem'inki gibi
bakıcam sebebine..
tampon demirini kessen nolucak emir, zaten tamponun siyah ızgarası geliyor o demirin önüne..
baska ölcüm yapan yokmu arkadaslar ? cooleri taktıktan sonra deneme yapan öncesi sonrası yapan ? memnun veya memnun kalmayan , net şu kadar hızlandı diyebilecek olan ? falan filan fişman..
aslında tampon içi ızgarada alıcan o siyah zımbırtıyı ızgara şeklinde kesicen , coolerin resmn 3 de 1 i kapalı. neyse araba sonra leyla gibi gözükücek![]()
kıllandım şimdi ha..hem emirin hem özgürün değerler yüksekse bende takdığımda yüksek çıkacaktır..
ama şuda var.ikinizinde filtreleri akü önünde sanırım.benim o şekilde..ordanmı aşırı ısı cekiyor acaba ?
ben iat'ı yüksek görüp sağa çektim açtım kaputu baktım, turbodan çıkan boru doğal olarak sıcak onun dışıdakiler bildiğiniz buz gibiydi özellikle filtre
emir daha takmadı bildiğim kadarıyla
Brolar bu konuyu detayli arastiriyorum suan emme ye giden borunu buz olmasi coolerin giris sicak cikis buz olmasi garip yani boru soguksa hava da soguk olmasi gerekir sebepler egt sicakligi filitrnin nerde oldugu ki ben olcum yparken manifoldun ustune almistim birde coolerdan gecen havanin direncle karsilasmamasi olabilir yani hava kolay girip hemen cikiyorsa isisini birakmiyor olabilir ama bendeki olcumlerde 36 lara dustu ki stelyos 40 dahi normal der borularda kafama takilmiuor degil seat cooler olcumleride bekliyorum
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
günaydın millet,
orjinal cooler kaç litre bilmiyorum ama cidden ufak, aksam ölçüp yazmaya çalışırım..
ama orjinal cooler hem boyut bakımından rahat soğutamıyor, hemde lokasyon bakımından çok ısınıyor. ekremin yaptırdığı coolar sanırım seatsporttan biraz daha kucuk, seat sport yaklasık 7 litre (6,97 gibi bi hacmi var), ekocooler 6 litre diye biliyorum ama ekrem daha net hacmi yazar buraya
lag illaki oluyor, yazılımsız ne olur bilmem ama yazılımlı yaklasık 900-1000 devir daha yukarda dolacaktır aracın. ama turbo rahat dolduruyor merka etme.....
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
ben orjinal seat sporttan çok memnunum, en basiti artık arabam şişmiyor önceden 2 nci denemeden sonra araba duvar oluyordu artık olmuyor, turbo daha güzel doluyor, ayrıca yazılım guncelleme yapmadan önce ben dyno cıkardım intercooler ne kadar fark etti diye yaklaşık 9-11 hp civarında fazla aldım yani , intercooler net 10 hp veriyor. sıcaklık muhabbeti gelince bakıcam hafta sonu yazarım.
DRİLL
Dr.Ecu
ne alakası var 5 boy ile 10 hp erkaysizin orda deneme yapmam dedim sana yol ters,bol virajlı radarlı en son deneme ile şu anki deneme arasında daglar var gelince metre ile ölçücem seni merak etme
benzini dert ediyorsan atarız kanka dert değil gel yeterki, ne olursan ol gel.
DRİLL
Dr.Ecu
Gonzı bız gelince polis filn derdi olmuyorda sen gelincemi oluyo. Bn anlamam cıkıp geleceksın king king diye gezıyorsun. Gel king burda. Bn sana burdan tıt cevırecem merak etme oyle ölçrrsin. Bide su bnzin para muhabbetını yapma. Cok paran varsa cezayıda poliside goze al madem öyle. Bn sana burda duzluk buldum o duzlukte basacam gel yeterki. Deneme yapmazsanda gecıldıgını kabul edersin.
Tuncay abi yeni aracın hayırlınolsun. Senide butarafa bklerim. Nıf i bîlirim bildiğim halde yinede basarız sorun yok.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)