User Tag List

Sayfa 1033/1195 İlkİlk ... 33533933983102310311032103310341035104310831133 ... SonSon
22691 sonuçtan 19.609 ile 19.627 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    benim yüksek şu anda, olması gereken ekrem'inki gibi

bakıcam sebebine..

tampon demirini kessen nolucak emir, zaten tamponun siyah ızgarası geliyor o demirin önüne..

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baska ölcüm yapan yokmu arkadaslar ? cooleri taktıktan sonra deneme yapan öncesi sonrası yapan ? memnun veya memnun kalmayan , net şu kadar hızlandı diyebilecek olan ? falan filan fişman..

aslında tampon içi ızgarada alıcan o siyah zımbırtıyı ızgara şeklinde kesicen , coolerin resmn 3 de 1 i kapalı. neyse araba sonra leyla gibi gözükücek

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baska ölcüm yapan yokmu arkadaslar ? cooleri taktıktan sonra deneme yapan öncesi sonrası yapan ? memnun veya memnun kalmayan , net şu kadar hızlandı diyebilecek olan ? falan filan fişman..

aslında tampon içi ızgarada alıcan o siyah zımbırtıyı ızgara şeklinde kesicen , coolerin resmn 3 de 1 i kapalı. neyse araba sonra leyla gibi gözükücek
    Tampon demirini kestin Allah gostermesin 50-60 km hizla biryere carptin nolucak ?
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tampon demirini kestin Allah gostermesin 50-60 km hizla biryere carptin nolucak ?
    aracın geçmişinde swap yapılmıs olup tamamen keyfe kederdır

hasar kaydı ise 30 bin tl dir ama keyfe kederdır

haklısın kanka

canım sıkılıyor yav

serti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıllandım şimdi ha..hem emirin hem özgürün değerler yüksekse bende takdığımda yüksek çıkacaktır..

ama şuda var.ikinizinde filtreleri akü önünde sanırım.benim o şekilde..ordanmı aşırı ısı cekiyor acaba ?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ben iat'ı yüksek görüp sağa çektim açtım kaputu baktım, turbodan çıkan boru doğal olarak sıcak onun dışıdakiler bildiğiniz buz gibiydi özellikle filtre

emir daha takmadı bildiğim kadarıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iat ın yanlış ölçme olasılığı varmı ? yada ısıyı ölçen sensörde bi gariplik olabilirmi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben iat'ı yüksek görüp sağa çektim açtım kaputu baktım, turbodan çıkan boru doğal olarak sıcak onun dışıdakiler bildiğiniz buz gibiydi özellikle filtre

emir daha takmadı bildiğim kadarıyla
    aynen hacı daha takmadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu coller meselesi açılmışken aklıma takılan bişe soriyim..bizim orjinal coller kaç litre ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brolar bu konuyu detayli arastiriyorum suan emme ye giden borunu buz olmasi coolerin giris sicak cikis buz olmasi garip yani boru soguksa hava da soguk olmasi gerekir sebepler egt sicakligi filitrnin nerde oldugu ki ben olcum yparken manifoldun ustune almistim birde coolerdan gecen havanin direncle karsilasmamasi olabilir yani hava kolay girip hemen cikiyorsa isisini birakmiyor olabilir ama bendeki olcumlerde 36 lara dustu ki stelyos 40 dahi normal der borularda kafama takilmiuor degil seat cooler olcumleride bekliyorum
    powered by MRÇ garage ekotech
    mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı byspeedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Brolar bu konuyu detayli arastiriyorum suan emme ye giden borunu buz olmasi coolerin giris sicak cikis buz olmasi garip yani boru soguksa hava da soguk olmasi gerekir sebepler egt sicakligi filitrnin nerde oldugu ki ben olcum yparken manifoldun ustune almistim birde coolerdan gecen havanin direncle karsilasmamasi olabilir yani hava kolay girip hemen cikiyorsa isisini birakmiyor olabilir ama bendeki olcumlerde 36 lara dustu ki stelyos 40 dahi normal der borularda kafama takilmiuor degil seat cooler olcumleride bekliyorum
    ustam stokla bizim yaptırdımız coller arasında kaç litre var ? tek korkum turbo yeni coller ı rahat doldurabiliyormu ? lagsız..

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustam stokla bizim yaptırdımız coller arasında kaç litre var ? tek korkum turbo yeni coller ı rahat doldurabiliyormu ? lagsız..

günaydın millet,

orjinal cooler kaç litre bilmiyorum ama cidden ufak, aksam ölçüp yazmaya çalışırım..
    ama orjinal cooler hem boyut bakımından rahat soğutamıyor, hemde lokasyon bakımından çok ısınıyor. ekremin yaptırdığı coolar sanırım seatsporttan biraz daha kucuk, seat sport yaklasık 7 litre (6,97 gibi bi hacmi var), ekocooler 6 litre diye biliyorum ama ekrem daha net hacmi yazar buraya

lag illaki oluyor, yazılımsız ne olur bilmem ama yazılımlı yaklasık 900-1000 devir daha yukarda dolacaktır aracın. ama turbo rahat dolduruyor merka etme.....
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gunaydın millet

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben orjinal seat sporttan çok memnunum, en basiti artık arabam şişmiyor önceden 2 nci denemeden sonra araba duvar oluyordu artık olmuyor, turbo daha güzel doluyor, ayrıca yazılım guncelleme yapmadan önce ben dyno cıkardım intercooler ne kadar fark etti diye yaklaşık 9-11 hp civarında fazla aldım yani , intercooler net 10 hp veriyor. sıcaklık muhabbeti gelince bakıcam hafta sonu yazarım.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben orjinal seat sporttan çok memnunum, en basiti artık arabam şişmiyor önceden 2 nci denemeden sonra araba duvar oluyordu artık olmuyor, turbo daha güzel doluyor, ayrıca yazılım guncelleme yapmadan önce ben dyno cıkardım intercooler ne kadar fark etti diye yaklaşık 9-11 hp civarında fazla aldım yani , intercooler net 10 hp veriyor. sıcaklık muhabbeti gelince bakıcam hafta sonu yazarım.
    gonzi 5 boyu 10 hp ile kapatabilecenmı gizli spec gonzim.
    cumartesi geliyorsun degilmi

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alakası var 5 boy ile 10 hp erkay sizin orda deneme yapmam dedim sana yol ters,bol virajlı radarlı en son deneme ile şu anki deneme arasında daglar var gelince metre ile ölçücem seni merak etme benzini dert ediyorsan atarız kanka dert değil gel yeterki, ne olursan ol gel.
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gonzi 5 boyu 10 hp ile kapatabilecenmı gizli spec gonzim.
    cumartesi geliyorsun degilmi
    DRİLL
    Dr.Ecu

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alakası var 5 boy ile 10 hp erkay sizin orda deneme yapmam dedim sana yol ters,bol virajlı radarlı en son deneme ile şu anki deneme arasında daglar var gelince metre ile ölçücem seni merak etme benzini dert ediyorsan atarız kanka dert değil gel yeterki, ne olursan ol gel.
    edit
    bu hafta olsun artık bişeyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gonzı bız gelince polis filn derdi olmuyorda sen gelincemi oluyo. Bn anlamam cıkıp geleceksın king king diye gezıyorsun. Gel king burda. Bn sana burdan tıt cevırecem merak etme oyle ölçrrsin. Bide su bnzin para muhabbetını yapma. Cok paran varsa cezayıda poliside goze al madem öyle. Bn sana burda duzluk buldum o duzlukte basacam gel yeterki. Deneme yapmazsanda gecıldıgını kabul edersin.
    Tuncay abi yeni aracın hayırlınolsun. Senide butarafa bklerim. Nıf i bîlirim bildiğim halde yinede basarız sorun yok.

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gonzı bız gelince polis filn derdi olmuyorda sen gelincemi oluyo. Bn anlamam cıkıp geleceksın king king diye gezıyorsun. Gel king burda. Bn sana burdan tıt cevırecem merak etme oyle ölçrrsin. Bide su bnzin para muhabbetını yapma. Cok paran varsa cezayıda poliside goze al madem öyle. Bn sana burda duzluk buldum o duzlukte basacam gel yeterki. Deneme yapmazsanda gecıldıgını kabul edersin.
    Tuncay abi yeni aracın hayırlınolsun. Senide butarafa bklerim. Nıf i bîlirim bildiğim halde yinede basarız sorun yok.
    Saolasın Erkay teşekkür ederim bikaç eksiğim var kısmetse görüşürüz bigün
    Orhan bey ile rövanş şarttır ama yer sıkıntısı çekiyosunuz aslına bakılacak olursa sıra onda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)