puhahahaah Gonzi kızdı
Rc alacaktık sayende az kalsın, allahtan almadık senin bu hallerini gördükçe bir kez daha dua ediyorum Gonzi![]()
puhahahaah Gonzi kızdı
Rc alacaktık sayende az kalsın, allahtan almadık senin bu hallerini gördükçe bir kez daha dua ediyorum Gonzi![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
[QUOTE=orhan_guney;7500366]stage2 bile rahat rahat gecemiyorsun gelmişsin stage 15 den bahsediyorsun altında gırtlak dolu typer var neyin kafasındasınız kanka ?
Evet kanka stage 2 tutundu biraz sanzıman bozuk baskı bitik arabayı yeni almışken
Simdi stage 3-5-15 farketmez gelsin görelim hadı burayada atar![]()
.
Erken uyandık tercihi japondan yana kullandık, şimdi kendisi ile mutluyuz ciddi düşünüyoruz![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Deniz dostum iş yoğunluğundan giremiyor sanırım kendisi ksk de oturuyor sabah işe gidip aksam mesai saati bitişi eve döndüğünden ve pek piyasayı sevmediğinden pek aracı izmir de bilinmez deniz eski peugeot yetkili servis ve bayi irde otonun sahibiydi oldukça bilgili ve özenli araç kullanan arkadaşımızdır sanırım aracı satılması için halil öztürk servise bıraktı aracı orda görebilirsin mersinli shell istasyonu karşısında selamlar.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
öncel abi
bu ay içinde istanbulda olacağım dyno için hem gezmek istiyorum hemde arabamı görmek istiyorum 1 haftadır sanayide ugraşıyoruz daha iyi olsun diye birazda makyaj önemli ....gerek kalmayacak biz istanbulda olacagız isterlerse herkesle denerim
bu arada merhaba arkadaşlar ismim serdar 5 yıl önce 207 gt aracım vardı çok ciddi paralar döküp yürütemedim ve artık bıkmıştım 207 duymak bile istemiyordum ama çok yol kat edilmiş ve bence şuan gayet başarılı ve bende coğu şeyde tecrübe edindim ve mehmet in aracı fug 207 rc hoşuma çok gitti aldım...ilerleyen zamanlarda foto koyarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)