Günaydın hayırlı günler
forgenin orjinali
Benim yaptırdığım replika
filtre düşme atma çıkma hiç bişey olmadı sadece sudan kollamak gerekiyo biraz.
dedigim gibi arkadaşlar herkesin kendi fikri kendi yaptıgı filitre şekli bende kendi yaptıgım paylaştım sonuçta bende burda paylaşılanlardan örnekler aldım işime o şekliyle geldigi için öle yaptım arabayı günlük babam kullanıyor ne diyim babama yagmur yagdıgında filtreyi sök yada suya girme yada arabayı kullanmama diyim herkesin kendi dogrusu ve imkanı yani...
Herkese Merhaba,
207 Rc almaya karar verdim.
Forumu ve konuları uzun zamandır takip etmekteyim. Özellikle 207 Rc ile ilgili olarak bu konuda fazlasıyla uzman olan kişilerin olduğunu görüyorum,
Kimsenin zamanını çalmak istemem ama kafam biraz karıştığı için yardım almak istiyorum.
***** sitedeki ve tech teki satılık ilanlarını takip etmekteyim
Özellikle kışın yazılan ve istenen rakamlara göre fiyatların yaz itibarı ile biraz yükseldiğinin farkındayım ama hakkı olduğunuda düşünüyorum.
Özellikle kırmızı almak istediğim için daha çok kırmızı olanları araştırıyorum fakat,
1-Bursada ilanlarda olan kırmızı bir tane Rc var, sahibi siteden olmayan birisi ve telefonda bayağa konuşma fırsatımız oldu araç komple stock halde 3 parça boyalı tek sıkıntısı 140.000 Km de. acaba bu aracı aldığım zaman km den dolayı sorun yaşarmıyım, sahibi güncel yazılımlarının atılıp atılmadığından pek emin değil ama en ufak sorun yaşamadım diyor.
Araç ruhsatta 207 Rc 1.6 Kırmızı diye geçiyor.aracı ilen bakan varsa yazarlarsa sevinirim
2- Diğer araç konyada bulunan 39 SS plakalı araç 92 000 de üzerinde bazı modifikasyon işlemleri yapılmış o araçtada 2 parça lokal boya olduğu söyleniyor (bu arada öyle ufak tefek boya takıntım yok) o araç ise ruhsatta 207 RC 1.6 Thp 175 3K olarak geçiyor
Le-mans olan seri sadece beyaz mıdır yoksa kırmızı olanlarda varmı
kaputtan gelen kuşak yada adı her neyse bazı kırmızılarda varken bazılarında yok
acaba araç alınırken opsiyon listesindemiydi
Kırmızı olanlarda direksiyonda seri numarası bulunmuyor galiba o durum sadece beyaz olan seri içinmi geçerlidir ?
2 hafta içerisinde aracı almaya kararlıyım
etrafında satılık olan bilinen, ***** sitede olmayan (mümkünse kırmızı yada son ihtimak beyaz kırmızı olan) bilen varsa yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.
İlk oncelikle hosgeldiniz. 207 rc secmekle dogru karar olmus. Evet kis sartlarinda bu aracin puyasasi dusuktu. Bu aracin ufak dokunuslarla cok iyi sonuclar alinabilecegini herkez anladi. Birde vti piyasasi belli. Kat kat daha ystun bi aracin dusuk fiyat olmasi sacma olmustu. Km olarak bnim aracim 135 bn oldu bugune kadar hic bi sikintisini yasamadim ilk sahibi oldugumdan aracin herseyini biliyorum. Bir cok parcasini sorunsuz oldu halde degistirdim.
Kirmizi olarak antalyada ozgur arkadasimizin araci dusuk km hatasiz. İrtibata gecebilirsiniz. Gorunce yazacaktir. Simdiden hayirli olsun agiz tadiyla binmeyi nasip eder insallah.
aracın kat kat üstün olduğuna katılıyorum
özellikle parçaların fazla olması ve bu forumda üzerinde en uzun konusu olması daha da heyecanlandırıyor beni
Merak ettiğim bir konu daha var, gerçekten bu araçlar ötv indirimi ile birlikte 3 gün içerisinde 34-35000 liradan satıldığı doğrumu acaba
Sesi azaltmakmı amaç. Zırıldıyo hafif ben kullanmıştım o şekilde 63dp oem borular orta yok son hks'den oem'e dönmüştüm kesmişti biraz.
bende polise yakalandım direk sonu taktım hiç sıkıntı yaşamadım bida polisle sonda koca egzoz olmayınca sıkıntıda bitti baya bi süre öle gezdim. değildir ama geniş olduğu için son kesmeyebilir denemek lazım bence takın sonu sesi dinleyin keserse değiştirmeyin.
76 mm carbon ti söktüm çift çıkış varex aldım çok memnunum polisle muhattap olmuyorum..
Şu an 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 konuk)