herkese selam,
207 Rc için eibach 5 cm mi yoksa 3,5 cm mi ?
internette araştırdığım kadarı ile 207 için eibach yay almak istediğinizde eibach 5 cm diye bir yay olmadıgını söylüyorlar. Eibachta 207 için 3,5 cm lik mevcut oldugunu
5 cm istediğimizde Citroen c3 için olan yay verildiği söyleniyor
konu ne kadar doğru bilmiyorum
yardımcı olursanız sevinirim.
orta karar da düşmesini istiyorum aracın
Arkadaslar intercooler isteyen varsa Onur Dilaver arkadasimizds var, sifir kullanilmamis kutusunda duruyo. Kendi DS3 ü icin almisti aracini satinca takamadi. Ekrem arkadasimizin yaptirdigi coolerdan, birebir olculerde.. ilgilenenler icin iletisim 0554 587 9587 Onur Dilaver
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
raceland veya o tarz marka coilover arıyorum elinde olupta satmak isteyen olursa özelden yazarsa çok makbule geçer![]()
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Arkadaşlar elimde halen cooler (ekrem'in yaptırdıklarından) kutusundan 1kere çıktı kullanılmadan kutuya koyuldu, filtre borusu durmaktadır. İhtiyacı olan olursa msj veya Tel:05324567746 ulaşabilir.
dostum daha iyi anlaman için bidaha yazayım
senin gazladıgın ferde bozuk ve basınç kaçıran dupvalve vardı s3 bile degil oem...ben forge dumpvalve kit taktım.
senin gazladıgın ferin egzoz boruları oem kendi borularıydı 55lik...biz aldıktan sonra 63mm kroma döndük
senin gazladıgın ferin bujileri oemdi ben evo X bujisi taktım 335 bobin taktım aradaki farkı ben bilirim.performans olarak
intercooler yoktu artık var
filtre bile yoktu arabada
hee suan araç bnm degil bazı şeyler var burda söylenmemesi gereken benden cıktı araç kim kimi nekadar istiyorsa geçebilir bende aracın kendimdeki halinden mesulum daha plaka okutan olmamıstı bana.
bulabilirsen 2013 minicooper gp ile denersen ne kadar gittigini görmüş oluruz FB nin
bu arada siz 1lt yakıy koyarsınız ben 3lt yakıy koyarım fark var yani baya
Efe o gp oradaysa onunla deneyim kardesim. Araba sanki 20 boy hizlanmis gibi konusuyosun yaptiklarindan sonra![]()
NOT: Araç motor sıcaklığı 90 dereceye ulaştığında Yağ Basınç arızası vermektedir
207gt ilaninda yaziyor yukardaki cumle;
kronik ariza degilse sorun ne olabilir?
Experience is what you get when you don't get what you want.
evo X bujisi ve 335 bobin stock arabada işe yarar mı hazır değiştiricekken bu sekılde degıstersek mı ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Forge DumpValve mi satıyorum çevresinde arayan vs olursa bana ulaşabilir.
http://www.techturkey.com/forum/modi...ml#post7550318
Kule gergisi arıyorum elinde olan varsa yazsın bana
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)