benim bildigim 1.5 bar basıyor rcz-r, dv is gorebilir buyuk olasilikla uyarsa bizim araca ama arıza yakma olayı ecu programı ile alakalı, elektrovananın fazla basınçta arıza yakması ile ilgisi yok. sonuçta stage3 rc'de 1.40 - 1.50 basıyoruz arıza yakmıyor... tamamen programla ilgili.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Elektro vananın işi aç kapa bakmaz o basınca ECU ne derse yapar aç kapa basıncı basınç kaptorunden takip ederiz
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Bir arkadaş tesisat için içeri nereden kablo alırım diye sormuştu. Bende wideband takacağım kabloyu nereden almalıyım?
erkayım senin ozamnanki yarıstıgın fer ile buradaki fer arasında min 5boy fark var
senin yarıstıgın ferde
oem dumpvalve vardı
oem buji bobin vardı
filtre yoktu
komple egzoz yoktu
yakıt yoktu
intercooler yoktu
boost pipes yoktu
ben 5 boy derken tevazü gösterdim ama 5den çok daha fazlası vardı 1.45 yakıtlı hali![]()
efe bilmedigin seyler var bilmeden konusma kardesim. Ant geldigimde getirir deneriz cagirirsiniz cocugu.benim denedigim zaman fer ile Bende yakit yok ama ferde dibine kadar acik bir avans ile yakit vardi. Ona ragmen son denememizde bn fer e ferib klimasi acik 2 boy klimasi kapali 4 boy actim. Ki suan o denedigimden cok farkli bnim arac ozamn 1.3 basiyodum sindi 1.5. Ayikiyorsun![]()
Bndede ooem buji var. 3.35 bobiji ferpormans olarak dusunme. Tek eksigi cooler di fer in. Onuda pistonlu olmasina say![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)