şuan 1.2 barda ayarlı ama malesef benzın durumları hep tutarsız araçlarda 97 oktan benzınıde kaldırdılar hergün söüyorum etanol la yola devam edıcez gıbı :P
şuan 1.2 barda ayarlı ama malesef benzın durumları hep tutarsız araçlarda 97 oktan benzınıde kaldırdılar hergün söüyorum etanol la yola devam edıcez gıbı :P
Sizin aldiğiniz yakıt bozuktur muhtemelen ülkemizedeki kalkmış olan 97 oktan bile 95 in az daha katkılısı sizin ne arabanıZ nede siz anlayabilirisiniz iyi yada kötü olduğunu tamamen piskolojik
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
yakıt cok ama cok barız bellı edıyor kendını ben ılk yazılımda 97 aldım ıkıncıyı guncelledıgımde mecbur kalıp 95 aldım arada hissedılır fark var gidişinde bıle
Bende hem afr hem vuruntu göstergesi var ama bu tamamen yazılımcının ayarlaması gereken bi durum 2009 model bir araba beyniyle otomatik ayarlıyo afr yi küçük ayar yapıyo seninki çok bozuksa bu 97 yada 95 koymakla düZelmez ama bi evo yada vtec varsa fark eder onların beyni otomatik ayar yapmaz
Hayirli olsun gule gule kullanin.Hangi RC yi aldiniz.
Kol pistona turbo buyutmeye giricekmisin , stock turbo ilemi kullanicaksin.? Mrs vs RC konusunda biseyler yapicaginizi soylemistiniz.
Onclikle soyle bir egzos sistmi yap demek yanlis olur , aracina neler yapacagini soylersen ona gore bir egzos recetesi yazarlar arkadaslar.![]()
Senin yaptirdigin yazilimci sana hem su nemlektten yakit al ona gore bide su memleketten yakit alda ona gore afr mi ayarlayalim diyor. Otomatik ayar dedigin ne onu anlamadim. Bnzin kalitesi neyse afr ona gore hareket eder. Onun icinmu yakitli yakitaiz ayar yapiyorlar. Veya soyle bisi yap madem benzin iyi yada kotu farketmiyor. Aracinin norml afr si 14.9 diyelim depona 5 litre tiner bosalt. Afr ni bosta takip et.
İşte bak kendin diyosun 5 lt tiner boşalt diye bende onu söylemeye çalışıyom 95 ile 97 arasında öyle 5 lt tiner boşalt diye fark göremessin çok küçük değer fark eder onuda fabrika üretirken her memlekette afr dengeli olması için beyine ufak tefek avansı kendi ayarlıyabiliyor vurduğu zaman kısabiliyor.
arkadaşlar park sensöründe sorun yaşayan oldumu ??
sorundan kastım vitesi geri takınca park sistemi bazen devreye giriyor bazen girmiyor.
sanki bi kesiklik var gibi.
Connecting site... arkadaşlar araç hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)