Aracımın güncel fotoğrafları;
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post7656863
Bizim araçlara arkaya cok hafif - kamber vermek mümkün müdür ? Tehlikeli bir işlem mi ? bilgisi olan birisi bilgilendirebilirse sevinirim
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Arkadaşlar merhaba , hks evc 6 renkli yaklaşık 100 km kullanılmamış , nht brom takıp sökmüştü , yaklaşık 2 senedır bende duruyo, hıc kullanılmamış desek yeridir. ebay de 792/950 dolar aralığında gezıyo renkli versiyonu, almak ısteyen olursa bana özelden dönüş yapsın lütfen...
NOT: ben takmak için aldım para kazanmak ıcın degıl ama setup degısıklıgınden oturu takmama gerek kalmamıştı...
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Arkadaşlar nasipse bugün yarın arabamı sökmeye başlıyoruz
Yapılacaklar şu şekilde
1) Kurum temizliği ve güncel yaylar için kapak sökülecek ve bu esnada tüm contalar ve supap lastikleri de değişecek.
2) Egzantrik zinciri ve gergisi ayrıca buna bağlı olan tüm elemanları,dişliler vs.. değişecek.
3) Etuners stage 3 olarak hazırlamak istediğim arabama gerekli tüm alt yapı çalışmaları tamamlanacak(seat sport int.s3 dv,komple egzoz,methanol kit vs..)
4) Son olarak da bronz balata takacağım.
Arabamın geliştirme çalışmalarına önce yürüyen aksamdan başlamıştım; sarı koni amortisör setini h&r 3,5 cm yay seti ile kombine edip taktım zaten çok iyi olan yol tutuşa müthiş katkıda bulundu...
Başlamak bitirmenin yarısıdır derler...Bismillah...
Volkan hayirli olsun, bnce balataya hic girmene gerek yok, sehir ici dur kalkta cok sikinti cikartir. Oem devam et..
benim araçta bronz var kesinlikle trafikte çok sıkıntı. sol bacak iptal oluyor istanbul trafiğinde
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Aklımda soru işaretiydi zaten Nedim in(207 kitcar) arabada da şanz. kulaklarını kırıyordu.
orjinal seat sportmu kullanacaksınız ? custom mu ?
egzos u kaçlık yapıcaksınız kople ?
guncel elektrovanaları ihmal etmeyın.
methanol kit mutlaka takın motor saglıgı açısından stage 3 için en önemli parça.
güzel sonuçları bizimlede paylasmayı ihmal etmeyın , allah utandırmasın. şimdiden maşallah.
Emir selam,
Evet Orjinal takmayı düşünüyorum elektro vanalar ve bobinler kısa süre önce arıza yapmadan güncel olanları ile değişti.Methanol kit sizlerinde söylediği gibi benimde en önemsediğim parça.
Allah nasip ederse tüm aşamaları fotoğraflyıp sonuçları ile birlikte paylaşacağım.
Tek tek sayfaları okuma şansım olmadı.. Aranızda yeniyim. 207 GT 2008 model ufak sorunlarım var yardımınızı rica ederim.
Araç su eksiltiyor.. devirdaim ve hortumları falan değişti.Alt devirlerde tekleme sorunu var.. (bobinleri kontrol ettirdim herhangi bir sorun yok.)
2 ve 4 silindirler vuruntu hatası veriyor. 96 Derece vuruntulu çalışıyor.Araç şuan 12.4 - 12.8 arası yakıyor sakin kullanımda bana biraz fazla gibi geldi.
Silindir kapak contasından şüpheleniyorum ama öneriniz var mıdır? Sente atlamış olsa bu sorunları yaşarmıyım?
Arabanız hayırlı olsun 1 sene önce bende 2007 vardı ve yakıt dediğiniz gibi aşırı fazlaydı rc kullananlar ile görüştüm 7 -8 litre sakin kullanım dediler kalpten gidicektimankaranın en iyi ustalarına gittim sorun yok dediler ama kmde 75 kuruşa kadar çıkıyodu yakıt dayanamayıp sattım insallah sizin probleminiz çözülür. Tekleme sorunuda yaşıyodum hatta dip gaz yaptığımda araba önce gitmiyo egsozdan siyah duman atıyodu sonra açılıyodu sıkıntılı araba gt simdiden kolay gelsin
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)