torku olanı daha az etkıler +
hafıf aracı agırlık daha cok etkıler yanı 106, silar gibi bi 1500kglık araca gore agırlık bınınce cok fazla etkılenır %hesabı dıelım..
4 hpde ortalama 180 200 hp cıvarı araclar ıcın gecerlı ıbocanaraba 80 hp olursa ordada 2boy fılan etkıler belkı, 300hplıktde daha az ordada %hesabı var
![]()
arkadasım nıye delı oluyosun.
sence mantıklı degılmı o kadarda vıdeo koyduk.
ayrıca 75 hp araca 5 kısı bınersek 16 hp mı kalır demıssın.bu hesap yanlıs.
75 hp araca 415 kılo yuklersen aynı aracın bos olanıyla roll yaptıgında 14-15 boy fark yersın buda cok normal.
valla ben bı sıtede yazdım 7 kg 1 hpye tekabul eder dıe,amcamlar makara yaptıbende he gulum he dedım
bana ders oldu heryerde herseyı yazmıyom
![]()
Klima zaten sökük.
Bende ön tampon 2 adet mevcut şu anda üstünde orjinal tampon ama iç taraf yedek tampon içi takılı oda şase tutan yerleri hariç diğer taraflarını kestim.Arka tampon içi buldugumda onuda kesicem. arka tampon içi ön tarafa göre daha ağır bu arada
Onun dışında iç tarafdan bikaç parça daha var10 kilo çıkartmaya çalısıcam.
Şase kesme biçme olmadan anca bu kadar oluyor.Zaten öyle şase kesme yapılmaz kız gibi mübarek tertemiz mal ortaya çıktı herşeyi sökünceerelin dibi düştü görünce
Not : Durma ile sorun yaşıyorum ciddi anlamda![]()
ben yorum yapmak istemiyorum bu konuya![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
arka tampona daha ağır diyorlar ama hiç görmedimön arka tamponun içlerini bende kesmek istiyorum bakalım ztn bu işe başladınmı ya tam sökecen yada sökmicen yarım yamalak olmaz
niye durma ile sorun yaşıyorsun hafif araba daha kolay durur
ben şimdilik tesisat ve stepneyi trafik malzemelerini çıkardım 104 kg![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)