Eray senin arabanın Tork değerini çizgisini bilmiyorum ama benim arabamda 7400 lere kadar gidiyor düşmeden.
Eray senin arabanın Tork değerini çizgisini bilmiyorum ama benim arabamda 7400 lere kadar gidiyor düşmeden.
bende de 30 hp kayıp var bu kayıpları onlersek motorla uğraşmamıza gerek yok
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
aynen bro genel anlamda sormak istemiştim zaten yani özgürdede aynı şey var diğerlerindede yani 10 hp olsun kayıp ama 30-40 hp çok ya yazık günah onca emek para harcanıyo.
alıcaz tayfuncum..ayrıca bende birkaç fikir daha var onlarıda bilare paylaşıcam seninle..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Tool bildiğim kadarı ile değiştirmişti Özgür hadi değiştirmedi diyelim bende volan debriyaj sıfır yine aynı kayıp.
vteclerde bi 30 kayıp oluyo genelde
bazı araçlarda bu rakam daha fazla
h22 de 40 - 50 arası bişeydi teker kayıbı
Dynoda tek viteste deneniyor ancak motor geriye doğru standart kulaklarla daha çok esniyor. Bunlar ile karşı kuvvet direnci artacak ve salınımı azalacaktır buda teker gücüne etki edecek.
Vites aralarında silkelenme olayı nedir anlamadım gazdan ayağını çektiğin zamanımı kast ediyorsun.
evet şimdi dediğin gibi motor esniyor vites deişirken bi gitgel yaşıyor
bu arada tekerde bi kayıp oluyor ve demek istediğim bu ürünler yolda kendilerini gösterirler
h22 yi integraya oturtup direkt olarak bağlayan tanıyorum kulan yok yani uymuyomuşesneme diye bişey yok anlayacağınız
güç kaybını yukarda yazdım paşaoğlunda denenmiş kağıdına bakmıştım geçen hafta
bende o parçaları almak istiyorum mutlu oluyorum para harcayınca arabama önce bazı masrafları war bitsin alacam
ama kesinlikle dynoda bir teker gücü kazancı beklemiyorum anca yolda sarsılmalarımı önleyecek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)