yere vermede ciddi problem var ama 17 ler yüzündennema problema
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
maşallah eraygüzel sonuç başarılı
ama iyi bir vtece karşı şansın yok ahahaha
![]()
Failure is not an option.
iyi bir b18c ye karşı evet ama çevremde daha beni geçen b16a2 çıkmadı inş çıkarheheh
Dr. Ecu
mavi olan çizgi tork.
bu torkun bukadar ciddi şekilde kayıp vermesine ne neden olur ?
Dr. Ecu
eray yürüyen ile ilgili problemlerini çözmediği sürece o arabanın hakkını veremez ön takım bozuk debriyaj bozuk ve sen her zamanki gibi adam gibi yaptırmak yerine uyduruk kaydırık geçici çözümlerle iş halletmeye çalışıyorsun adam gibi topla şu arabayıda ticaret yapalım![]()
sende -10 sa bende -20maşallah yinede tosunların bakımları yapalımda daha iyi olacaklar inşallah
![]()
SSD-S2k
biri şu benim torkun düşmesine anlam getirsin![]()
Dr. Ecu
tork ciddi çakılmıs cidden sasırtıcı .. sonucda normal hatta bekledıgımden az dusuk bıle, demekkı motor guclenınce cok daha ıı olucagı asıkar..![]()
moruk ben kim sorsa 205 hp falandır diyodum ztn. problemleri giderdikten sonra illaki geçer bir filtre bir de egzost başka bişi yok![]()
Dr. Ecu
bence torkun dusmesi normal redline a kadar o torku o sekilde asırı beslemeli motorlar gibi koruyamazsın zaten bide grafikde olcek buyuk oldugu icin dusus cok sert gorunuyor mesela ornek olsun buda corvette z06 dynosu sende tork 4500 civarı peak yapip iniyor bundada 5 bin civarı
![]()
denemelerde benım devrimde yani 4 sonuna kadar kafa kafaya gittiğim bi 306gti a benım devrimde bastıpımda 3000devir oluyo bariz bi fark açıyorum öle böle değildynodan önce çözmüştümde bukadar kayıp olduğunu beklemiyodum arıza değildirmidir diyosun
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)