valla ben beygirleri motorları o kadar koduyla falan iyi bilmiyorum ama düz vites 96 yada 97 bi 320 e46 99 00 01 320 leri hep geciyo...verilere o kadar aldanma derim e36 320 hep daha performanslı..
şahsen bende şu an bi 320 ci var tam bir eşşek bundan öncede 4 kapı vardı oda tam bir eşşekti,düzü otomatiği farketmiyo düzü biraz daha iyi tabi ama genede e36 kadar deil.e 36 yla kıyaslanmaz bile..
CARFOLIODAN BAKMISTIM Ama 156ya dusuruldugunude bılıodum kafam karısmısyurtdısında 170lık burda 156..
agırlıklar arasında cok öle ahım sahım fark yok, performans farklılıgı dedıgın gıbı genel olarak tıpronıc manuel farkıdnan gelıyor, bırde e46ların aerodınamıgı daha ıyı..
bırde ılave son 325ler 3.0 218lık.. 2.5 kalktı 3.0 oldu.. trda hıc alınmaz gelıosa eger![]()
e36 3.20i vs e46 3.20i iki araçta manuel,stock ve sıkıntısı olmayan ciğerli araçlar..
kalkışta yarım boy,rollingte 3 boy açtım..
benim icin bmw diyince atmosferik 6 silindirli motor aklima geliyor ilk olarak,senin icin dizelde gelebilir 8 silindirde sana kalmis...simdi tutup fi tarihindeki cogunlugu seri uretime bile girmemis motorlar icin tartisamicam,o segmentteki arabaya 8 silindir motorlari gormek istiyorsan amerika'da uretilen araclara bakabilirsin.her markanin bi karakteri vardir benim gozumde,mesela hondanin 4 silindir yuksek devir ceviren motorlari,subarunun boxer turbo motorlari veya rx serisindeki rotary'ler gibi...
senin icin mantiklidir daha keyiflidir ama test surusu yapmis biri olarak beni tatmin etmedi..konuda bu degil zaten arkadasin konusunu pert etmeyelim![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Buyrunuz sorularınızın cevabı...
hangi yıl, hangi model kaç hp... cart curt vs.
http://www.bmwheaven.com/component/o...nc,bkbengines/
![]()
bi markayi sevmek demek,koru korune zayif yanlarini gormeden KOSKOCA BMW diyerek tapmak pek akillica degilbenim dedigim sey sadece "nerdee o eski bmw'ler" dedirtecek yada bana eski modelleri araticak degisikliklere gidilmesi.sen begeniyorsundur ne ala ne guzel
ben begenmiyorum
fikrime yakin dusunen cok insan varki bmw kullanicilari artik baska markalara yonelir oldu ve yurtdisindaki forumlarda benzeri seyler yazilir cizilir oldu...
su anda 0km olan 6 serisi haric hicbir bmw'yi almam.bana gore cizgisinden cok sapti...
benim dusuncem bu,sana gore bmw mukemmellesmistir 10 numarayken 11 numara olmustur o zaten beni baglamaz hatta ne mutlu sana ki sevdigin marka istedigin tarza geciyor
tekrar soyluyorum arkadasin konusunda s.dik yaristirmaya gerek yok,bmw'yi sevdigini ve bilgili oldugunu zaten biliyorum,nickinden bile yeterince anlasiliyor![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Koskoca BMW, Koskoca VW, Koskoca Honda, Bunlar büyük camiyalar, büyük üreticiler...O sebeple yazdım... Ben, BMW'yi çok severim, çok okurum, çok dinlerim, çok araştırırım, buldummu binerim, affetmem...Ama kesinlikle fanatik değilim. Alman otomobillerinin fanatiğiyim
V8 motor BMW'nin en az 20 yıldır bandında üretilen bir motor tipi, Emin olunki en az amerikalılar kadarda iyi yapıyorlar bu işi... Muhtemelen motorları da daha yüksek teknoloji ürünüdür.
Günümüz teknolojisi otomobilleri çok elektrnik kıldı, ve daha da elektronik olacaklar, alışmak lazım. Evet saçmalıyor, yada nerede o eski BMW ler dedirtiyor, ama bu işi en az diğer markalar kadar yapıyor... BMW Turbo konusunda da en az diğerleri kadar engin tecrübeye sahip bir firmadır...
Bende renk vereyim...
Gerçek M3 ler 4 silindirli olur.
Arkadaşın konusuda hiç olmasın, ben 20 üzeri model almasını öneririm eğer müşteri olarak düşünüyorlarsa, teknik veriler ztn verilmiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)