User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: e36 3.20 ve e46 3.20 teknik özellikler

bozbirik
    Misafir
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlıs yazmıslardır2004te 170 olmalı bu arada e90 150hpdır..2005
    e90 320i 156 bg dir..

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben beygirleri motorları o kadar koduyla falan iyi bilmiyorum ama düz vites 96 yada 97 bi 320 e46 99 00 01 320 leri hep geciyo...verilere o kadar aldanma derim e36 320 hep daha performanslı..

şahsen bende şu an bi 320 ci var tam bir eşşek bundan öncede 4 kapı vardı oda tam bir eşşekti,düzü otomatiği farketmiyo düzü biraz daha iyi tabi ama genede e36 kadar deil.e 36 yla kıyaslanmaz bile..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bozbirik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e90 320i 156 bg dir..
    CARFOLIODAN BAKMISTIM Ama 156ya dusuruldugunude bılıodum kafam karısmıs yurtdısında 170lık burda 156..

Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben beygirleri motorları o kadar koduyla falan iyi bilmiyorum ama düz vites 96 yada 97 bi 320 e46 99 00 01 320 leri hep geciyo...verilere o kadar aldanma derim e36 320 hep daha performanslı..

şahsen bende şu an bi 320 ci var tam bir eşşek bundan öncede 4 kapı vardı oda tam bir eşşekti,düzü otomatiği farketmiyo düzü biraz daha iyi tabi ama genede e36 kadar deil.e 36 yla kıyaslanmaz bile..
    agırlıklar arasında cok öle ahım sahım fark yok, performans farklılıgı dedıgın gıbı genel olarak tıpronıc manuel farkıdnan gelıyor, bırde e46ların aerodınamıgı daha ıyı..

bırde ılave son 325ler 3.0 218lık.. 2.5 kalktı 3.0 oldu.. trda hıc alınmaz gelıosa eger

bozbirik
    Misafir
    e36 3.20i vs e46 3.20i iki araçta manuel,stock ve sıkıntısı olmayan ciğerli araçlar..
    kalkışta yarım boy,rollingte 3 boy açtım..

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son zamanlarda sacmaliklarina alistik artik once turbo motor sonrasinda 6 silindir m makina uretilmemesi,iscilik kalitesinin dususu vs. vs. tarzinda...yakinda bobrekleride iptal ederlerse pek sasirmicam
    turbo motor eskidende vardı bmwyi bmw yaptı belkide, o segmentteki arabaya 8 silindir bmwden başka kim sokuyor? saçmalik değil bence...

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo motor eskidende vardı bmwyi bmw yaptı belkide, o segmentteki arabaya 8 silindir bmwden başka kim sokuyor? saçmalik değil bence...
    benim icin bmw diyince atmosferik 6 silindirli motor aklima geliyor ilk olarak,senin icin dizelde gelebilir 8 silindirde sana kalmis...simdi tutup fi tarihindeki cogunlugu seri uretime bile girmemis motorlar icin tartisamicam,o segmentteki arabaya 8 silindir motorlari gormek istiyorsan amerika'da uretilen araclara bakabilirsin.her markanin bi karakteri vardir benim gozumde,mesela hondanin 4 silindir yuksek devir ceviren motorlari,subarunun boxer turbo motorlari veya rx serisindeki rotary'ler gibi...

senin icin mantiklidir daha keyiflidir ama test surusu yapmis biri olarak beni tatmin etmedi..konuda bu degil zaten arkadasin konusunu pert etmeyelim
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buyrunuz sorularınızın cevabı...
    hangi yıl, hangi model kaç hp... cart curt vs.

http://www.bmwheaven.com/component/o...nc,bkbengines/
    Alıntı Mfactory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torque = Acceleration. Torque is your best friend.

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim icin bmw diyince atmosferik 6 silindirli motor aklima geliyor ilk olarak,senin icin dizelde gelebilir 8 silindirde sana kalmis...simdi tutup fi tarihindeki cogunlugu seri uretime bile girmemis motorlar icin tartisamicam,o segmentteki arabaya 8 silindir motorlari gormek istiyorsan amerika'da uretilen araclara bakabilirsin.her markanin bi karakteri vardir benim gozumde,mesela hondanin 4 silindir yuksek devir ceviren motorlari,subarunun boxer turbo motorlari veya rx serisindeki rotary'ler gibi...

senin icin mantiklidir daha keyiflidir ama test surusu yapmis biri olarak beni tatmin etmedi..konuda bu degil zaten arkadasin konusunu pert etmeyelim
    Koskoca BMW'ye karakter öğretmek sana, bana kalmamış, beğenmiyorsan müşteri portföyüne girmessin... Kimin ne isteyip ne malı arabaya bineceğine de sen, ben karar vermicez...

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koskoca BMW'ye karakter öğretmek sana, bana kalmamış, beğenmiyorsan müşteri portföyüne girmessin... Kimin ne isteyip ne malı arabaya bineceğine de sen, ben karar vermicez...
    bi markayi sevmek demek,koru korune zayif yanlarini gormeden KOSKOCA BMW diyerek tapmak pek akillica degil benim dedigim sey sadece "nerdee o eski bmw'ler" dedirtecek yada bana eski modelleri araticak degisikliklere gidilmesi.sen begeniyorsundur ne ala ne guzel ben begenmiyorum fikrime yakin dusunen cok insan varki bmw kullanicilari artik baska markalara yonelir oldu ve yurtdisindaki forumlarda benzeri seyler yazilir cizilir oldu...

su anda 0km olan 6 serisi haric hicbir bmw'yi almam.bana gore cizgisinden cok sapti...

benim dusuncem bu,sana gore bmw mukemmellesmistir 10 numarayken 11 numara olmustur o zaten beni baglamaz hatta ne mutlu sana ki sevdigin marka istedigin tarza geciyor

tekrar soyluyorum arkadasin konusunda s.dik yaristirmaya gerek yok,bmw'yi sevdigini ve bilgili oldugunu zaten biliyorum,nickinden bile yeterince anlasiliyor
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koskoca BMW, Koskoca VW, Koskoca Honda, Bunlar büyük camiyalar, büyük üreticiler...O sebeple yazdım... Ben, BMW'yi çok severim, çok okurum, çok dinlerim, çok araştırırım, buldummu binerim, affetmem...Ama kesinlikle fanatik değilim. Alman otomobillerinin fanatiğiyim

V8 motor BMW'nin en az 20 yıldır bandında üretilen bir motor tipi, Emin olunki en az amerikalılar kadarda iyi yapıyorlar bu işi... Muhtemelen motorları da daha yüksek teknoloji ürünüdür.

Günümüz teknolojisi otomobilleri çok elektrnik kıldı, ve daha da elektronik olacaklar, alışmak lazım. Evet saçmalıyor, yada nerede o eski BMW ler dedirtiyor, ama bu işi en az diğer markalar kadar yapıyor... BMW Turbo konusunda da en az diğerleri kadar engin tecrübeye sahip bir firmadır...

Bende renk vereyim...
    Gerçek M3 ler 4 silindirli olur.

Arkadaşın konusuda hiç olmasın, ben 20 üzeri model almasını öneririm eğer müşteri olarak düşünüyorlarsa, teknik veriler ztn verilmiş...

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 silindir olsun z sesi olsun

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tızırtılı diyosun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)