evet artsa ne kadar artcak ki 100bin fazladan yaksın.. bnce anormallik bşka biyerde eğer gerçekten bi yanılma olmadan yakıt hesaplanmışsa..eğer çok takıntılı biriyseniz aracı bi arıza tespıte sokmakta yarar var
evet artsa ne kadar artcak ki 100bin fazladan yaksın.. bnce anormallik bşka biyerde eğer gerçekten bi yanılma olmadan yakıt hesaplanmışsa..eğer çok takıntılı biriyseniz aracı bi arıza tespıte sokmakta yarar var
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
3500cc V6 280hp 2 tonluk fx35 jip sakin kullanımla 400-450 kuruşlarda yakar.Arasıra gazlayıp çok itina göstermezseniz 550-600 kuruş arası yakar.
Subaru'nun yakıtı normal diyenler bir daha hesaplasın
kaynak falan üzerinde yapılırken sensor/lerin zarar görme ihtimali varmı montajda vs? nasıl yapıldı işçilik? böyle bir durumda olabilir psikolojikte olabilr basınç artışıda olabilr performans farkı nasıl eskisine göre?
körler sağırlar
egzoz çapını büyüttüğünde hem egzoz hattındaki kayıpları)basınç kaybını azaltıyorsun hemde turbin çıkışındaki basıncı düşürüyorsun bu nedenle turboya gelen gaz turbinden daha rahat şekilde çıkıyor bu çıkış palin devrinin artmasına neden oluyor oda basınç artışına neden oluyor
körler sağırlar
bence hiç bi zaman turbo bi aracla atmosferik bi aracın yakıtını kıyaslama derim..
şimdi o bahsettiğin jipte 450 bin yakıo benim 320 ci de 400 450 bin yakıyo sakin kullanımda buna ne demeli?şimdi o 3500 benım araba 2000 cc o zman benım arabanında 300 bın yakması lazım senın dusuncene gore ama malesefkı ole bı durum soz konusu bıle olamaz
bu benzın fıyatılarına gore senın aracın 450 - 500 lıra yakması bence abartı bı durum degıl atmosferık 1.6 araclar bıle nerdeyse 300 bın yakıyo artık..
BMW 3.20 aracınız sakin kullanımla 100 km.de ortalama 13-14lt litre yakıt tüketiyorsa aracınızda bir problem var demektir
Turbo araç ile atmosferik bir aracın yakıtının karşılaştırılmasında hiçbir sakınca yoktur.Araçlar turbo veya atmosferik diye yakıt tüketmezler.Ürettikleri güç ile doğru orantılı yakıt tüketirler.
Aksine sakin kullanımda turbo motorlar,aynı gücü üreten yüksek hacimli atmosferik motorlara oranla çok daha tasarrufludur. Corsa GSI-OPC ve 207 GT-RC bunun en güzel örnekleridir.
Subaru forester fabrika verisi ort. 300-350 kuruş yakar.Zaten aracın sahibi de günlük kullanımda 400 kuruş yaktığını söylemiş. Son susturucu taktıktan sonra aracımı çok sakin kullanmama rağmen 500 kuruş yakıyor diyor.Bunun nesi normal ben anlamadım?
Belki soruyu litre hesabına dökersek daha açıklayıcı olur.Eskiden 12lt(400 kuruş) yakıt tüketiyordum,son susturucu taktım,çok sakin kullanmama rağmen şu an 15lt(500 kuruş) tüketiyorum.
iyi hoş yazmışsında bana 400 binden az yakan bitane 320 ci gosterırmısın yada e46 4 kapı farketmez?
sen dıosınkı urettıklerı guce gore benzın tuketırler sımdı s2k y la gc8 dip gazda aynı benzınımı tuketırler?orjınal fabrıka cıkısı hp ler bırbırıne yakın sayılır...99 model ımprezamız wardı(orjinal) basınca 800 bınlerı buluodu yakıtı ayrıca bendede Q4 war oda aynı sekılde 850 bınlerı goruo ama ben 800 850 bın yakan hıc atmosferık 2.0 arac gormedım belkı bı kac ıstısna wardır ama onun dısında sanmam..
eger sehır ıcı kullanımdada sureklı 4 ceker olan koca turbo forestera 300 bın yaktıran warsa helal derım..
şahsı kanagatım 2.0 turbo sureklı 4 ceker vede buyuk bı aracın sehır ıcı kullanımında 450 500 bın yakmasını normal olarak dusunuyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)