Yağmurda dip gaz yapmadıktan sonra ufak dokunuşlarla arba kendi halinde götürürsen hiçbirşey olmaz.ben 5 ay cai le gezdim.benim filtrem yere 10cm mesafedeydi ve çook yağmurlar gördüm.
Yağmurda dip gaz yapmadıktan sonra ufak dokunuşlarla arba kendi halinde götürürsen hiçbirşey olmaz.ben 5 ay cai le gezdim.benim filtrem yere 10cm mesafedeydi ve çook yağmurlar gördüm.
Dr.ECU
sis farının boşluğundan çıkarıp dolaştım bir kış sorun olmamıştı.
orda filtre çok kirlenecek ıslanacak orda olmasının anlamı kalmayacak
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Tarıkcım Amerika'yı bir daha keşfetmenin anlamı yok sanırım![]()
kışın o filtrenin orda durmasının hiç bir mantığı yok bence.leş gibi bütün çamur pislik sarar filtreye
barnak bassam olurmu ?
sti yazısı olan kapağın arkasında duran filtre öyle bir ıslanıo ki inanamazsınki seninki hayli hayli ıslanır boşuna tehlikeye atmaya gerek yok
![]()
A) Çeker
B) Çekerbilir
C) Çekerse Kötü Olur
D) Çekmezse Şansa Olur
E) Hepsi
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
tecrubeliler gaza abanmadigin surece cekmez dioama su birikintileri buyuk risk geride arabalar neler cektigimi bilirim. geri gidemezsin vs.. hele basik arabada.. les gibi olmasida ayri dert tabi. o strese degmiyor...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Ya çekerse ile yaşanmaz olayın keyfi kalmaz derim ben ..
madem çekmez diyenlerde var.bi deniyelim çekermi çekmezmiyerdeki tozu çeker suyuda çeker vidanjör niyetine
ama denemekte fayda var
benim cekti 2 kere
egsoz patlamaya baslio aahuahuaama direk suyun icine girmistim gaza yuzde 5te basmistim gene cekti ama komple girince yapck biyi yok; ama yerler komple su vs tam gazda hicbisiy olmuo sekenler etkilemio cunki///
ist gelirken 100 km civarı yagmurda kaldım.izmire gelince dedim 2 gun sonra degistireyim filtreyi.2 sonra cıkardıgımda sırılsıklamdı.o yagmurda giderken ki halini dusunemiyorum bile.bu yuzden hiç harlamadım yolda gelirken.hatta bu arkadasın ki gibi acıkta deil koruma bi yerde duruyo.
onlar iyice temizle die anlioduryorsanda vs yikama arabayi diorum daha yikicaklar sanki 5 defa tekrarliom
![]()
uzun olsada eğer fazla miktarda su varsa ve eğer çekişi iyi bir sistemse çeker örnekleri mevcut
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)