bu forumdamı başka forumların birindemi bi arkadaş clio rs e yalıtım yapmıştı sentetik kauçukla hatta dobloyada diğer malzemeden yapan vardı ama hangi forumda hatırlamıyorum bi google da arat
bu forumdamı başka forumların birindemi bi arkadaş clio rs e yalıtım yapmıştı sentetik kauçukla hatta dobloyada diğer malzemeden yapan vardı ama hangi forumda hatırlamıyorum bi google da arat
İbooo yapmıştı ClioRS'e yalıtım. C4VTR nickli arkadaşta aynı malzemeden bagaja yapmıştı. Ben ise tüm aracın her tarafına yaptım. Tavan taban kapı içi çamurluk içi davlumbaz vs.vs.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bence ıslanabilecek urunlerı ses ızalasyonunda kullanmak sakıncalı.Islandıklarında yada nemlendiklerinde bir şekilde kurumaları cok zor oluyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Benimki 1 mt ye 10 mt uzunlukta bi rolu idi. Kendinden ziftli aluminyum membran mı öyle bişidi. İnşaat izolasyon malzemesi satan yerden aldım.
Schumi.Projects
hortlatıyorum kusura bakmayın ama güncel kişisel uygulamalı ve uygun fiyata araç içi yalıtımı hakkında net bilgi rica edicem
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
az önceki fotografta paylaşılan izalosyondan ben bir çok aracıma uyguluyorum gayet memnunum fiyatıda gayet uygun zivtli zaten yapışıyor hemen kapılara ise ince sünger yapıyorum gayette güzel oluyor.. fiyat olarakta bana 106 gti için komple maliyeti 100 ytl gibi bir rakama mal oluyor...
gariban 106 gti....
ben aracımda o süngerimsi malzemeden parca parca uyguladım cıkarılabılecek taban halı altları
ark koltuk arkası vs.ama bence cok tehlıkelı bı malzeme nedeni ise eger bi kaçak yada bi yerde su alırda ıslanırsa arac ıcınde kötü koku ve uzun süre nem paslanmaya yol açabilir diye düşündüm bu yüzden würth ziftli kağıt aldım 2 tabaka 1m 1.5 metre gereken yerlere yapıp ustune bu sungerımsı malzemeyı koyup kapatıcam
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)