valla soner abi haftada 1 kez sıktığımızdan ben görmüyorum sakınca. vede headers pancar gibiyken headers a dokunabilmek çok büyük bi zevk
sarmadan önce yıldonun headersın a dokunma cehaletinde bulunmuştum parmak izim kalmıştı![]()
valla soner abi haftada 1 kez sıktığımızdan ben görmüyorum sakınca. vede headers pancar gibiyken headers a dokunabilmek çok büyük bi zevk
sarmadan önce yıldonun headersın a dokunma cehaletinde bulunmuştum parmak izim kalmıştı![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
ben kaputun arkasını yükselttim arabanın kaderi değişti
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
rica ederim. sararken bezi ıslatmayı unutma daha kolay oluyor ve kuruyuncada dahada sıkılaşıyor.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
ya memet deli edecen beni yarın gel öğlen akşama kadar ne gerekiyosa yapalım birader canımı sıkma gidip eminönünden amyant alacaksında saracaksın ağzımız yandı ondan biliyosun 20 lira fazla verip dei alırız uyuz etme beni.
abi ordan aldığımı biliyosun tepemden aşşağı bembeyaz oldum sararkenbide 3 gün ada vapuru gibi tüttü namussuz kokusuda cabası
![]()
anlaşıldı en güzeli ben kaputu emme hizasından delip oraya bi proje düşünmek lasım hem görsel hem işlevsel bu emmeye en sonunda soğutucu fan bağlıcam
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
kaput kaldırma ısınde gerek yıkama gerek yagmur yagdıgı surede su gırmesı sorun cıkartıyormu bu arada aracım civic 1.6 ies
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)