User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: 207 rc supersprint tuboback eksoz kit!!

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207KITCAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi şöyle; söktürüyoruz baskı balatayı,üstüne koyuyoruz volanı gönderiyoruz ank ya. orda üstüne bronz seramik malzeme uygulanıyo,volanda gitiği için kavrama ve ayırma ayarları ona göre yapılıyo ve geldiğinde sıkıntı yasama riski sıfır oluyo fiyat 350-400 araca göre ama tech turkey üyelerine özellikle pejo araclara (burdaki 207 rc-gt tutkunlarının olumlu çabalarına ve uzun yıllar tanıdıklığa istinaden yardımvı olucaklar kullanım ise gayet basarılı,ilk basta biraz titreme yaptırıyosun kalkışta ama alışınca sıkıntı yok şöle düşün debriyaj sertliği fln aynı kalıyo bi fark yok sadece yarım debriyaj yapıp kalkmana gerek kalmıyo tak diye yürüyosun ve kayıp sıfır oluyo özellikle 1-2-3 geçiş manyak keyifli oluyo kesinlikle tavsiyeee ederimmm ...
    Nedim yürüyene ne kadar zararı vardır acaba?
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür yürüyene kısa zamanda ve kalıcı bi zararı yok (araclarında coğunun yeni olduğunu sayarak konusuyorum) ama ilerleyen zamanlarda kullanıma bağlı olmak kaydıyla ki bu en önemli kısım akslara bi yük binme ve aks kafalarında sıkıntı yaratır ama zaten çk sert kullanıyosan normal balatazda aynı sıkıntıyı yasıcaksın çünkü aracın performansına göre aksları çok sağlam deil ben cok düşündüm ve yaptım burda peugeot sport ta göre bulunmus yıllardır pejo ile ilgili ve saxo vts ile rallailere katılan sevgili ustam gürbüz abiyle baya tereddüt ettik biz sanzumandan korktuk masallah neticede cok tak tak ayağını debriyajdan bırakmaz devamlı turboyu doldurup doldurup kaldırmazsan sıkıntı yok roll,ngte istersen canını cıkar kardeşim saygılar fiyatıda ayarlatırız

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207KITCAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgür yürüyene kısa zamanda ve kalıcı bi zararı yok (araclarında coğunun yeni olduğunu sayarak konusuyorum) ama ilerleyen zamanlarda kullanıma bağlı olmak kaydıyla ki bu en önemli kısım akslara bi yük binme ve aks kafalarında sıkıntı yaratır ama zaten çk sert kullanıyosan normal balatazda aynı sıkıntıyı yasıcaksın çünkü aracın performansına göre aksları çok sağlam deil ben cok düşündüm ve yaptım burda peugeot sport ta göre bulunmus yıllardır pejo ile ilgili ve saxo vts ile rallailere katılan sevgili ustam gürbüz abiyle baya tereddüt ettik biz sanzumandan korktuk masallah neticede cok tak tak ayağını debriyajdan bırakmaz devamlı turboyu doldurup doldurup kaldırmazsan sıkıntı yok roll,ngte istersen canını cıkar kardeşim saygılar fiyatıda ayarlatırız
    Tamamdır..Msn den görüşelim..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)