Bnde eksoz çok patlattım ondan sonra arttı bu dalga.oksijen sensörü bu başka bi şey değil benmkisi yani,burağınkini bilmiyorum.bana bunu uygun fiyata bulabilecek arkadaş varmı_?
Bnde eksoz çok patlattım ondan sonra arttı bu dalga.oksijen sensörü bu başka bi şey değil benmkisi yani,burağınkini bilmiyorum.bana bunu uygun fiyata bulabilecek arkadaş varmı_?
bunu sorunu hallettim arkadaslar belki işine yarayan olur alatıyım en azından belki kalıcı deildir ama kalıcı olucaktır die düşünüorum...
rolanti motorunu yerinden soktüm fişlerini cıkarıdım kendi elimle manuel olarak motorun ucunu cekerek uzalttım ve ayarladım fişlerini takmadan denedim ayar tam utanakadar o sekilde ucuyla oynayarak tam 1 devire denkledim onu ve suanda 2-3 gündür sabit 1 devir calısıo aracım bi sorun yok devir umarım fişi söküldü die daha sonra bi problem cıkartmaz....
o şekilde manuel ayarlamada eksoz patlatma yapmaz.bypass yaptıgında araba silkeleme yapar..ayar gecici olarak tutar..
hmmmm.. enteresan
bildiğim kadarıyla rolanti motoru sadece rolanti halindeyken işlem yapmıo mu yani gaz verdiğinde devreden cıkmıo mu ???
denedim aracımı suana kadar rolantıde tutmamazlık yapmadı hep sabit 1,0 da calısıo sadece giderken ayagını gazdan cekince durmaya yakınken bi tekleme yapıo okadar baskada sorun cıkmadı.... ( tabi şimdilik )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)