lada 2107 ama trde uğraşmadım bu araçla yurt dışında...gayet ii yürüdüğünü söyliye bilirim...
lada 2107 ama trde uğraşmadım bu araçla yurt dışında...gayet ii yürüdüğünü söyliye bilirim...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
erkut abii çıkıp tezahurat yapacam şimdi bak.ben bu konuyu yeni okudum.ama saymansarac nickli arkadaşa diyeceğim tek şey çift karbratör başına alabileceğin en büyük bela.japonun yaptığı herşey süper herşey muhteşem dee.nasıl bi sistem yapmışsa bigün çok güzel diğer gün çok kötü.birtürlü ayar tutmuyor.aracı 1,6 ies e çevirip erkut abinin dediği gibi yaparsak eğer tahminim güzel bi MAP ile 15hp kesin alırız.headers+aem dry flow+ara borular+son susturucu bunların üzerine güzel bi port polis ve ince conta.offf diyorumm
kesinlikle haber veririm bu arada zaten onun üzerine klingirik contadan ies contasına geçerek ciddi bi fark yaratılabilir
ECUTECH İstanbul
şu an ki hali içinmi söyledin abi o klingrik contadan ies contasına geçmeyi.yoksa bu diğer aşamaları yaparken değişilmesi gerekn contamı o?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)