Pompa yan sanayi takıldıysa yapar.106larda pompa içinde s şeklinde bir boru olur benzinin içinden geçtiği.Onda çatlak vs varsada bu tip çekiş sıkıntıları yaratır
Pompa yan sanayi takıldıysa yapar.106larda pompa içinde s şeklinde bir boru olur benzinin içinden geçtiği.Onda çatlak vs varsada bu tip çekiş sıkıntıları yaratır
cok sinir bozucuu yaa bulamıyorum sorunu bulamıyorum kafaı yiicem![]()
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Tam olarak bendeki sorun şöle aynı şekilde kesiciye girmeden 2 den 3 yada 3 den 4 atınca kapanıyo araç 1 2 sn içinde açılıyo düzeliyo yüksek devirlerde pek isteksiz inşallah buluruz neyin yaptığını çok merak ediyom
Oksijen sensörünü değiştirdim benzin ponbasını değiştirdim potansiyo metreyi değiştirdim bende sadece değişmeyen debimetre kaldı![]()
headrs war benim araçda ondan olabilirmi die düşünüorum
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
benim buna benzer bi problemim vardı. Neler yapmadım ki.. enjektorleri bile değiştirdim. arabayı nurettin ustaya goturdum taa ankaraya. 1 gun boyunca sabahtan akşama o sensor senin bu sensor benim değiştirip değiştirip denedik. sonucta cozemedik ve ben artık sıkıldıgım için bu işten arabayı sattım.
pejonun bu sorunları adamı canından bezdiriyor bazen. bence sen arabana afr gostergesi takıp arabanın ust devirlerindeki afr degerlerine bak. duruma gore benzin basıncını kontrol ettir. Ozamanlar da afr neymiş hiç bişi bilmiyorduk. Şimdi herkes daha bilinçli.
Dediğim gibi afr tak arabana ve log al. biraz daha iyi fikir sahibi olursun.
birde dynoya sok arabanı. grafikten ust devirlerde ne olup bittiğine de bakabilirsin.
benzin basıncıda aklımda onada baktırıcam pompam yandıkdan sonra böle oldu eskiden yoktu böle bi sorun ama pompam değişmemiş işlem görmüş usta öle dio. ben pompayı değiştircem yinede
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
hedrsm superpsrint son susturucumuda superpsrint takıp denicem ve benzin pompasını değiştircem deniicem yarın
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
106 GTI'larda ammada sorunlu araçlarmış yahu.Hoşuma giderdi techturkeyde sorunlarını okuya okuya gördüğümde kafamı çeviresim geliyor.Bilmediğimden soruyorum arkadaşlar bu GTI'ın stock Ecu'suna pc bağantısı yapılamıyormu?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
aynı sorun bende de varda rölantide herhangi bi sorun yok tam gaz oluyor onda da sorun yok gaz kelebeğini temizledim sensörün üstü kirlenmişti onuda benzinle iice temizledim bujilerimi sıfırladım oksijen sensöründen sonra ne olduysa oldu eski sensörüm aşırı benzin yakıyordu ama herhangi bi sorunu yoktu yeni taktım arabada sorun olmaya başladı 1 ve 2 de gaz yememe ve yığılma sorunu oldu
PROJECT 01
yarın 1 2 usta gezicem bu yığılma problemini çok çok az da olsa yaşıyorum.. Akşam yazarım eğer bir bilgi edinirsem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)