User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: MK2 mondeo ya lpg uygulaması

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok karter traverse oturmuyor o acıdan dedim 2 motorun karteride birbirine olmuyor abeyy.. yoksa onun dısında problem yok amcacım

Ryhn
    Misafir
    120bin km dir mondeo 1.8 de kullanıyoruz hala sorun yok.

CAGLARNY
    Misafir
    Alıntı rebeldeath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüp sorunu değildi daha doğrusu arabada tüp bile yoktu arabada. bizim arkadaş otobanda yapıştırmış gidiyo bi anda gaz pedalı boşalmış bizim ark. sağa çekip beklemek yerine arabayla gebze yapıp geliyo ve motoru kucağa alıyo sonrasında arabanın sıkıntısı sorunu hiç bitmedi köprü çıkışında 100-120 ile giderken kaput açıldı arabanın ön camı kırdı aracın beyinde arıza oldu hatta tamirciye bile kafayı yedirdi araba srk 57 de yakından ilgilendi bu araçla o da iyi bilir
    burda bıkaç lpg ciyle görustum yaklasımları hosuma gıtmedı.atiker konya yı aradım dırek.ılgılendıler bıkac yer soledıler.buhafta ya brc ya atıker takıcam.tesekkurler

CAGLARNY
    Misafir
    Alıntı Ryhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    120bin km dir mondeo 1.8 de kullanıyoruz hala sorun yok.
    markası ne acaba

rebeldeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CAGLARNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda bıkaç lpg ciyle görustum yaklasımları hosuma gıtmedı.atiker konya yı aradım dırek.ılgılendıler bıkac yer soledıler.buhafta ya brc ya atıker takıcam.tesekkurler
    taktırabildin mi lpg yi? taktırdıysan izlenimlerin neler ve sana ne kadara mal oldu?

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    brc baya tavsiye ediliyor bence brc taktır

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun en sorunsuzu prins ve telefex kayseri de lpg konusunda baya secenege sahip istersen oralarlada gorusebilirsin

slhdmr34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz gec cevap oldu ama kusura bakmayın

35000 kmdir Teleflex kullanıyorum. benim focusun motor da 2.0 yani senin arac ile aynı motor dostum. TAvsiyelerim:
    1. En az 1 ay hergun bu lpg yi arastırdım.
    2. Teleflex dısında silindir basına 40 beygircik üzerinde veren makinalarda (ki bizimkiler de bu sınıfa giriyor) zapıtık zuputuk lpgler gucu dusuruyor. Hatta Teleflex'de bile enjektörler buyuk konuyor bizim makinelere.
    3. 25 kurus / km mantıgında acayip ucuza guc kayıpsız arabaya bineceksen buyur teleflex taktır.
    4. En buyuk sıkıntın hala TUV'deki zeki herifler bu sisstemi bilmediklerinden "abi senin arabada tup yok, sistemi sokmusler tank kalmıs" diyorlar. İspatı icin araba tupteyken sok tanktakı sigortayı, alayı apısıp kalsınlar :>
    5. Motorun icinde komtaj manifolttan yapıldıgı icin, oyle enjektor hortum b.k pusur gorunmuyor ki bu da benim gibi araba sapıgıysan onemli.
    6. arabama tup takmadan once ve bundan 5000 km once (yani 30000 km aralıgında silindirlerin kompresyonlarında bir degisim olmadı). O zaman LPG neymis? İyi bir kit ile kullanılınca zarar vermezmis. (Ki verse bile, 4000 TL'lik motor icin 100.000 km'de 0.2 lira yakıt farkı verip 20.000 liramı sokaga atmammmm, sokarım pistonlarına segmanına o motorun (tornavidayı )

CAGLARNY
    Misafir
    Alıntı slhdmr34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz gec cevap oldu ama kusura bakmayın

35000 kmdir Teleflex kullanıyorum. benim focusun motor da 2.0 yani senin arac ile aynı motor dostum. TAvsiyelerim:
    1. En az 1 ay hergun bu lpg yi arastırdım.
    2. Teleflex dısında silindir basına 40 beygircik üzerinde veren makinalarda (ki bizimkiler de bu sınıfa giriyor) zapıtık zuputuk lpgler gucu dusuruyor. Hatta Teleflex'de bile enjektörler buyuk konuyor bizim makinelere.
    3. 25 kurus / km mantıgında acayip ucuza guc kayıpsız arabaya bineceksen buyur teleflex taktır.
    4. En buyuk sıkıntın hala TUV'deki zeki herifler bu sisstemi bilmediklerinden "abi senin arabada tup yok, sistemi sokmusler tank kalmıs" diyorlar. İspatı icin araba tupteyken sok tanktakı sigortayı, alayı apısıp kalsınlar :>
    5. Motorun icinde komtaj manifolttan yapıldıgı icin, oyle enjektor hortum b.k pusur gorunmuyor ki bu da benim gibi araba sapıgıysan onemli.
    6. arabama tup takmadan once ve bundan 5000 km once (yani 30000 km aralıgında silindirlerin kompresyonlarında bir degisim olmadı). O zaman LPG neymis? İyi bir kit ile kullanılınca zarar vermezmis. (Ki verse bile, 4000 TL'lik motor icin 100.000 km'de 0.2 lira yakıt farkı verip 20.000 liramı sokaga atmammmm, sokarım pistonlarına segmanına o motorun (tornavidayı )
    tesekkurler .ıslerımden dolayı bı turlu ofısten cıkamıyorum.cıkar cıkmaz taktırıcam.atıkerle gorusmustum.cok ıkna edıcı konustular (normal olarak ).ama telefex e bakıcam.fayda fıyat olarak dusunucem.

rebeldeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CAGLARNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkurler .ıslerımden dolayı bı turlu ofısten cıkamıyorum.cıkar cıkmaz taktırıcam.atıkerle gorusmustum.cok ıkna edıcı konustular (normal olarak ).ama telefex e bakıcam.fayda fıyat olarak dusunucem.
    en iyisi şu anda gözüken teleflex tabi 2000 tl yi gözden çıkartırsan ankarada tunalı da taktırırsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)