bugün aldım yine ankarada birpa kimya dan %100 safı 5 litre 20 tl derişimli olanları biz satmıyoruz dedi
bugün aldım yine ankarada birpa kimya dan %100 safı 5 litre 20 tl derişimli olanları biz satmıyoruz dedi
saklama konusunda sikinti olmayacagini dusunuyorum..
ilk olarak bulabildiginiz kadar ufak konteynerlarda alirsaniz yarariniza...
ilk etapta kesinlikle hava almayan kaplarda saklmaniz gerekiyor..
buyuk kaplarda aldiginizda ac kapa yuzunden de zarar gorur..
ikincisi gunes gormeyen yerde sakliyacaksiniz ve isidan da uzak olacak..
bunun disinda birsey yok.
istanbulda kimya ofisi adinda bir firmadan almistim ben.. ondan cok memnundurm..
Arkdaşımın cooperında kullanıyorduk, beyin entegresı kendı kendıne yandı bir anda kutudaki bütün suyu emmeden motora bastı çok şükür hiçbşy olmadı ama yürekler ağazda tabi.![]()
1 gallonluk tank günlük kullanımda ne kadar gider , bir de methanol/su karışımını nasıl ayarlıyoruz?
konu cok yararlı olmuş benimde bir sorum olucak ustama sorduğum zaman pistonun üstünü aşındırıyo ömrünü kısaltıyo demişti bu konuda bilgisi olan varmı?
aemin sanirim kendi tankinda sensor var azaildigi zaman ikaz ediyor meth seviyesi.
!! Yngwie J. Malmsteen !!
ufak modülün üstünde ve harici olarak ayrıca 1 tane daha led i var bitmeye yaklaştığı zaman ışık sürekli olarak yanıp sönüyor..
nasıl kullandığınıza bağlı ama günlük de kullanarak ortalama 2 haftada bir dolduruyorum.. ortlama bir deneme akşamında da deponun 4 te 1 i filan gidiyor sanırım.. en küçük nozzle ile kullanıyorum ben..
YouTubeDR.ECU
Herkes %50 %50 mi kullanıyor burda ?
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)