Allah (c.c) yardımcın olsun, amin.
böyle şeyler okudukça bu chip işinden soguyorum.....
umarım ciddi birşey yoktur...
kusra bakmayın ama aracım yavaşladı yazısını görünce frene basmışsınızdır gibi bi cevap geldi içimden kızmayı lütfen içimde kalmasın diye yazdım![]()
aracınızın koruma moduna gecmıs olabılır mı? ara hızlanmalarda hıssedılır bı fark varsa ornek verıyorum 3. vıteste saran arac artık sarmıyorsa gıbı.. bunun kontrollerını yapın.. havalar ısındıkca avans esık degerınde bır dusme olur, buda buna yol acmıs olabılır. aracınızda afr gostergesı mevcut mu? fakat ara hızlanmalarda bı eksıklık yoksa top speedtekı 8 kmh lık dusmenın bı sıkıntı yapacagını dusunmuyorum.. aracınızı bırde sabaha karsı serın havada denemenızı tavsıye ederım arada bı fark var mı?
bence bı acın bakın.....
filtre ve bujileri cikartip kontrol edin, burdan endoskopi zor![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Yakıt filtresini değiş.Geçen gün aynı şikayetten 1.4 tsı leon geldi ara sıra tepki vermeme ve biraz isteksiz hızlanma gibi şikayetleri vardı.Yakıt filtresini değişip iyi bir shell istasyonundan 95 oktan alınca şikayeti kalmadı.Ayrıca aracın chipli olduğu için bir tavsiyede bulunuyum illede yap demiyorum ama yaparsan faydasını görürsün.Emiş çok olduğu için hava filtreni temizlet yada kötü durumdaysa değiştir.
Vw Cc & Mk 5 Gti
hondacı tayfa eğleniyorbi akıllı sizsiniz gidin başka yerde geyik yapın,bu tutumunuz hoşuma gitmedi,hoş değil böyle dalga geçmeniz.
aracı 15 bin olan bakımına biraz erken sokacağım,benzin filtresi vs değiştimi sanırım sorun çözülür inşallah.bir dahada po dan benzin almam.shell 97 devam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)