İstasyon Önemli Bence Bu Konularda...Solventli Benzin Olayı Farkettiriyor
Stp nickli selçuk benzin yüzünden piston eritti diye biliyorum dikkatli olmak lazım...
Bende Bu Aralar Dizel Oldugundan Dolayı Ve Ithal Diye Hep GTL koyuorum Ama Oda Bugunlerde Bır Hırlama Yaptırıyor Motora Çözemedim
luk oil Rus firmasıdır rusyada orta sınıf bir benzin ve yağ firmasıdır orda orda da en ii benzin markası Wog diye bir firma asla hiç bir benzininde ne pislik nede en ufak karıştırılmış bir şey yoktur 3 firma 100 oktan satmaktadır rusya ve ukraynada en iyisi wog dur sonra luk oil gelir luk yani demek istediğim ordada iyidir..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
malesef yanlış yoldasınız
bursadaki x yerdeki luk oil benzinliğindeki benzin kaliteli olabilir
bu bütün türkiyedeki luk oil benzincilerinin kaliteli benzin sattığını kanıtlamaz !!
olay istasyondan istasyona fark eder ,
arkada neler neler dönüyor bilseniz aklınız durur !
çoğu gelen benzine birşeyler katıyor,
o markalama bilmem ne olayını falan çözmüşlerdir merak etmeyin siz .
demekki bursadaki istasyon daha dürüst çalışıyor olabilir .
bp içinde shell içinde total içinde aynı şey geçerli ,
çevrenizde daha kaliteli benzin satan yeri siz kendiniz belirleyip hep oradan alın .
zira arkadaş öyle yapmış, gayet güzel bir çalışma
benim fikrim böyledir .
bende luk oil den alıyorum istanbul bostancı köprünün orda hepsinden de daha ii zaten firmayı rusyadan tanıyorum oranın sahibide rustur vadim petrol direk rusyadan geliyo benzini.eklemek istediğim bir olay daha var.rusya ve ukraynada satılan benzinler 80 oktan 92 oktan 95 oktan 98 oktan ve cok 3 4 firma 100 oktan direk racing olarak benzin satıyo.olay su ben tr den aracımı gemiye yükletip götürdüm rakım nem oranı istanbula cok yakın demiyim nerdeyse aynı deniz seviyesi dereceler yaz kış aynı.onların 80 oktanı bizim 95 oktanımıza eşit o zamanlar iii takip etmiştim 80 oktanı orda sadece eski benzinli kamyonlar kullanıyo...normal arabalar genelde 92 kullanıyo avrupa arabalara 95 kouyolar..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
evet bencede markaya takılmamak lazım. benzinin kalitesi tamamen istasyonun elinde.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Test güzel emre ellerine sağlıkbu sensör okuma işini her arabaya yapsak ne güzel olur böylelikle istasyon seçimi esnasında doğru yolu bulup diğer istasyonlarında dürüst çalışması sağlanabilir.
![]()
fena ne demek çok kötüyüz hem pahalı hem kalite yok insanın cıldırası geliyo dünde benzinci arkadaş pompayı alırken arabadan kaportasına azcık döktü dur dedim elimi sürüyim bi koklıyım yani bilmiyorum ama bana göre bilmiyorum ama benzinden cok dizel gibi kokuyodu gittim arkadaşa bi daha sordum dedim ne koydun buna fişe bak verdiğim yazar dedi 95 oktan shell![]()
LUK OIL istanbulda yok sanırım....
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)