Gökhan ben bu sorun ayarla alakalı patırdıyor gibi vs.vs. bişeyler demiştim sanırım mekanik bişey gibi durmuyordu. geçmiş olsun çözüldüğüne sevindim.
Aslinda fiyatina bakarsak guzel araba..hem reno parcasida uygndr dgrlerine gore..sen smdi bliosndr genel olarak nasl arac yakiti falan ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ESP/ASR beraber iptal, daha dogrusu threshold limiti degisiyor normalde 50 km/h erisince tusla kapatsan bile tekrar aktive olur, bizim sistemde o limit degisiyor istersen 250 km/h yazıp hic devreye girmemesini de saglayabilirsin. Ya da 130 140 gibi daha mantıklı rakamlar yazıp üst hızlarda da ESP güzelliğinden de yararlanılabilir.
Bende hala ASR'yi iptal edip ESP'yi açık tutmanın yoluna bakıyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu sistem çok iyi işliyor aslında mesela 120 km/h değerleri ayarlarsan hem ASR nin ilk 3 vitesteki gücü yemesinden kurtuluyorsun hem de üst hızlarda ESP aktif kalıyor. Sigortasını sökmek gibi riskli işleri tavsiye etmem araba limp mode bile girebiliyor.
makina yürüyor şuan. bende sevindim. emme manifoldu ve turboyuda revize ettirirsem sanırım çok çok daha iyi yürüyecek. ama şunu söyliyeyim bilseydim geçmişinde lpg görmüş araç almazdım. burdan herkese sesleniyorum.
güçlü araba alıcaksanız geçmişinde lpg görmüş almayın yada görmüşse bile emme manifoldu değişmiş yenilenmiş olsun![]()
parça fiyatları hondadan pahalı kadir. bakımları çok ucuz. veya ne bileyim megane 2 ile aynı olan parçaları uygun. ama ön takımdaki parça sayısı typer daki parça sayısından 3-4 kat fazla. sanki 2-3 tane arabanın ön takımı varmış gibi.
sağ ön takımı bozman sadece 1 000 TL lik parça masrafı açar işçilik hariç.
ama parçaları gerçekten sağlam. kızacaktır belki hondacılar ama RS lerin cam tavan parçaları hariç diğer parçaları çok daha sağlam honda dan. ben geçmişte hondacı olmama rağmen bunu söylüyorum ve objektif olarak söylüyorum.
ama parça uygunluğu istersen typer daha mantıklı. turbo keyfi ve full donanımlı lüks bi araç istersende RS daha mantıklı.
modifiyeye uygun değil diyenlerede bakma, 1 turbo büyütmene bakar. hadi 1 de arabayı tıraşlar 5 kiloluk koltuklardan al v.s karbon kaputtu karbon bagajdı derken 10 milyar para harcarsan. 15 milyar para harcanmış typeR dan daha fazla güç elde edersin.
örneği ktech in yaptığı 490 hplik megane RS
gerçekten sevindim arızanın giderilmesinde ne olursa olsun iyi ustaları beklemek lazım![]()
10.000 TL tutmayacak şekilde GT30R da 400 WHP rakam alınabiliyor ki ben o işten vazgeçmiştim![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
http://www.youtube.com/watch?v=xl04W...eature=related
http://www.k-tecracing.com/show_project_car.asp?id=8
daha iyi olan linkleri bulamadım şuan ahmetlerin dükkandayım. kendi ofisimde bulunca konu açıp koyucam cünkü ben rs e bişeyler yapmak istiyorum. typer iyi araba ama isteseydim tayper alırdım. heves bu renault rs yapmak istiyorum
bu arada turbolar orjinal sadece youtube deki paller büyütülmüş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)