şu kadran videosunu görünce bi an benim hedırs filtre egzos hafifletmeli halim geldi gözümün önüne.
meğer benim arabam ferrari gibi gidiyomus![]()
şu kadran videosunu görünce bi an benim hedırs filtre egzos hafifletmeli halim geldi gözümün önüne.
meğer benim arabam ferrari gibi gidiyomus![]()
Kerem abi ve Timuçin sizin TEG'ler istisna mübarek insanlar sizlere laf yokya şuan piyasada Otomatik şanzıman bir TEG alsanız inanın adam gibi vitese bile girmiyor nerdeyse
en azından benim istanbulda baktıklarım öyle ki siz birde kalkıp bu araçla son sürat denemesi mi yapacaksınız
LPG atılmamış Manuel vitesli integralar 245kmh yapıyor buna şahidim ama bakımsız otomatikler için bu durum farklı oluyor malesef
20 yaşındaki bir aracın otomatik şanzımanından fazla birşey beklememek lzm dimi![]()
kilometre halatım kopuk olduğundan kadranı göremedim fakat cumartesi akşam 4de kesiciye girdim yeni aracım ile.5e atınca unutuyorum gitmeyifiltre-egzoz-headers-port polish ve birde şu map sensörünü halledersem benimkide mikemmel olacak sanırım
ya benım kulusturde acayıp kadranın sonunu ayak yolu yapmış basınca cıkıyor valla![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)