bilgileriniz için çok teşekkürler ölçtüm tarttım 106 almaya karar verdim.
bilgileriniz için çok teşekkürler ölçtüm tarttım 106 almaya karar verdim.
yok o bende değerli kalıjak![]()
106 kasasına b16 death machine olmassa ehtiyarın rex kol çıkarsın aha bu kadar büyük yemin ediyorum![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
crx ın dogru ellerde kullanıldıgı zaman nasıl yürüdügünü bilen insanlarız 91 model bir araç üretildigi tarihten bu yana hala gidebiliyorsa temızıde bulunabiliyorsa bir düşünmek lazım iyimıdı kötümüdür diye.
crx 306 gtı vtec rol vardı izlemışsınız nasıl gittigini görmuşsunuzdur crx ın daha başka bişey söylemeye gerek var mı???
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
kardeş crx benim antepteki ben denizliden aldım ama daha öncesinde izmirden satılmış olabilir. araba hakkında yorum yapmışsın gerektiği gibi gitmiyor satılık olan birşeyin arkasından bilip bilmeden böle olumsuz şeyler yazmak ayıp türkiyede çok fazla para ve zaman harcanarak yapılmış birkaç araç hariç beni geçecek olan atmosferik vti varsa alacak arkadaşa hediye edicem arabayı
Yanlış anlaşılma olmasın ben de konuyu bildiğim için yorum yapıyorum.
Sanırım siz de emin değilsiniz sizdeki aracın Darkness (Can)'ın bahsettiği araç olduğundan. Söz konusu araç biraz sıkıntılıydı izmir'deki halini ben de biliyordum o nedenle yazdı muhtemelen Can ama arada el değiştirdiği zamanlarda sıkıntıları giderildiyse eminim canavar olmuştur, Allah kaza bela vermesin
Mesela sözkonusu araç izmir'deyken b16a2 motor üzerinde crx şanzımanı vardı, motor araç üzerinde yamuk duruyordu (motor kulaklarıyla ilgili olarak sanırsam).
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
sen aldıktan sonra daha iyi hale getirmiş olabilirsin arabayı
şanzıman demiştim özellikle onun gereğini yaptıysan vti şanzımanı taktıysan zaten sorunu çözülür gayet iyi gider.
benim crx atmosferikken denemiştik izmirdeyken araba
2 de 60 da bastığımızda 140 a kadar beni yakalayamıyordu çünkü şanzımanı uzun kalıyordu, 2 de 60 da vtec altı kalıyordu 2 boy önüne çıktıktan sonra vtec sesini duyuyordum net bi şekilde
yani motorda değil sıkıntı şanzıman aktarmada.
sen yada denizlideki arkadaş crx şanzımanını vti ile değiştirdiyseniz o zaman zaten sorun kalmaz iyi gider![]()
konu ile ilgili ben de birkaç bişi yazma gereği duydum,
ben de yaklaşık 4 ay önce rex aldım,aldığım hafta motoru da elime elime aldım.
ciddi masraflar edip a dan z ye sıfırladım,ayrıca 3-4 bin gibi rakamlarada almadım aracı.
üzerinde de bir sürü extra var,binmek için yaptım.satmaya niyetim yoktu ta ki,ailem ile ilgili bir takım gelişmelerden ötürü satmak durumundayım.
bazen kendimi aptal gibi hissediyorum,bilen arkadaşlarım var,yaptığım masrafların aynısı yapılsa takriben 5500 tl gibi bir para harcaması gerekiyor.
ben ise 9500 e satıyorum.mecburiyetten,yoksa bu rakamları telaffuz bile ettirmem.
gerçekten çok eğlenceli bir araba,kendi çapında gayet de başarılı gidiyor.tabi doğru toplanırsa..
gerçekten sevmek gerekiyor bu aracı..
o kadar araç kullandım,crx in hissi çok başka.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)